Kayseri Şehir Hastanesi Şikayetlere Konu Oldu!

Kayseri Şehir Hastanesi'nde yaşanan sıkıntılar bitmiyor. Birçok kadroda eksik eleman ve doktor eksikliği yaşanması ile sık sık gündeme gelen Şehir hastanesi yine şikayetlere konu oldu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Kayseri Şehir Hastanesi Şikayetlere Konu Oldu!

Kayseri Şehir hastanesi muayene ve tahlil tarihlerinin yetersiz olması sebebiyle sık sık şikayetlere konu oluyor. Hastanenin birçok bölümünde eksik eleman ve doktor olması vatandaşların şikayetlerine neden oluyor.

Kayseri’nin en büyük hastanesi ve temelinin atıldığı günden bu yana çeşitli sebeplerle gündemden düşmeyen Kayseri Şehir Hastanesi, bu sefer de doktorların tatile çıkması nedeniyle şikayetlere konu oldu. Doktorların tatile çıkmasının ardından boş kalan bölümler, acil rahatsızlığı olan hastalar için büyük sıkıntı oluşturuyor.

Konu ile ilgili WhatsApp ihbar hattımıza şikayetini ileten bir vatandaş, ‘Çocuk romatoloji bölümünde sadece bir doktor varmış. O tatile gittiği için şu anda kızımın işlemleri yapılamıyor. Şiddetli diz ağrısı çekiyor. Sürekli acile gidiyoruz ama doktor olmadığı için net bir sonuç alamıyoruz. Durumun bu kadar sıkıntılı olmasına rağmen emar randevusunu ayın 19’una verdiler. Başka hastanelerde de bu bölümün doktorunu bulamadık. Özel hastaneler için bütçemiz yok. Ultrason görüntülerinde bir şey var diyorlar. Ne olduğunu bilmiyoruz. Koskoca hastaneye bir doktor ne demek!’ ifadeleri ile yaşadığı sıkıntının boyutunu açıkladı.

Konu ile ilgili bilgiler bununla sınırlı olmakla birlikte, Kayseri Şehir Hastanesi’nden açıklama bekleniyor.

Sizde WhatsApp ihbar hattımıza şikayet ve isteklerinizi iletebilirsiniz. WhatsApp iletişim numaramız: 0554 008 51 13