Kayseri Şeker (KAYSE) Hisse Sahiplerinin Sitemleri Bitmiyor!

Kayseri Şeker Fabrikası A.Ş. (KAYSE), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yaptığı bildirimlerle yaptıkları yeni anlaşmaları duyuruyor. KAYSE'de hissesi bulunan vatandaşlar yapılan anlaşmaların hisse fiyatlarına yansımamasından dolayı sitemde bulunuyor. Peki, KAYSE hissesinde durumlar nasıl? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Kayseri Şeker (KAYSE) Hisse Sahiplerinin Sitemleri Bitmiyor!

Kayseri Şeker Fabrikası A.Ş. (KAYSE), Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda (KAP) yaptığı bildirimlerle yaptıkları yeni anlaşmaları duyuruyor. KAYSE’de hissesi bulunan vatandaşlar yapılan anlaşmaların hisse fiyatlarına yansımamasından dolayı sitemde bulunuyor.

Kayseri Şeker geçtiğimiz günlerde şirketin şeker satışına yönelik KDV dâhil 1.300.000.000 TL tutarında (Bir milyar üç yüz milyon Türk Lirası) bir anlaşma imzaladığını açıkladı. Hemen akabinde Kayseri Şeker Fabrikası, 39.622.324,5 TL bedelle Kayseri Tarıma Dayalı Sera İhtisas Organize Sanayi Bölgesi tarafından düzenlenen ihalede projeyi üstlenmeye hak kazandı.

KAYSE Hissedarları Şikayetçi!

Kamuyu Aydınlatma Platformunda yapılan açıklamalarla halka bilgi veren Kayseri Şeker (KAYSE) yatırımcıları yapılan bu anlaşmaların fiyatlara yansımamasından dolayı sitemde bulunuyorlar. Konu ile ilgili bir vatandaş, ‘Kayseri şeker istediğin kadar ihaleyi al yine spek yine sinek hissesin. Aylardır perişan ettiniz. İstediğiniz kadar haber atın önemli değil, önemli olan halkın güveninizi kazanmanız’ dedi. Başka bir vatandaş ise, Bir vatandaş, ‘Neredeyse sermayesinin on katı büyüklüğünde siparişler aldı. Ama nedense bu bile etki etmedi hisseye. Düşüş trendi sona erdi mi? Kırılım mı oluştu? Bu seviyelerde girilir mi? Daha ne kadar bekletilir? Çok kararsızım’ yorumunda bulundu.

KAYSE hisse fiyatı yüzde 0,22 oranında bir düşüş trendi göstererek 27,12 TL seviyesinde ilerliyor. Son 52 hafta aralığında 25,96 TL-56 TL arasında fiyat değişimi yaşandı. Mevcut fiyat son 52 haftanın en düşük seviyelerine yakın, bu da hisse senedinde ciddi bir düşüş yaşandığını gösteriyor.