Kayseri Şekerspor sahaya indi

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Kayseri Şekerspor, sezonun ilk antrenmanını Köksal Demirok Tesisleri'nde gerçekleştirdi. Kayseri Şeker Spor Onursal Başkanı Hüseyin Akay da açılışta yer aldı ve takıma bir konuşma yaptı. Ardından kurban kurban kesildi ve takım ilk çalışmasını gerçekleştirdi.

Kayseri Şekerspor sahaya indi

Yeni sezonun ilk çalışması için Köksal Demirok Tesisleri'nde toplanan Kayseri Şekerspor takımı Teknik Direktör Cahit Erçevik nezaretinde ilk çalışmasını yağmur altında gerçekleştirdi. Antrenman öncesinde Kayseri Şekerspor Onursal Başkanı ve Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, oyunculara konuşma yaptı. Akay," Güzel bir tesise sahibiz. Bu tesislerde çalışmak herkese nasip olmaz. Bunun değerini bilmemiz gerekiyor. Şekerspor'un adını her yerde olduğu gibi sporda da bahsettirmek sizin göreviniz. Teknik heyetimize ve sporcularımıza güveniyoruz. Bu sezonu başarılı bir şekilde tamamlayacağınıza inancım tam. Allah yardımcınız olsun" dedi.
 
Yapılan konuşmaların ardından yeni sezonun kazasız belasız geçmesi için dualar edild ve kurban kesildi. Daha sonra oyuncular ilk çalışmasını yaptı. Düz koşu ile başlayan idman, ısınma hareketleri ile devam etti. Daha sonra topla çalışma yapıldıktan sonra çift kale maçın ardından antrenman noktalandı.
 
4 yeni transfer
 
Kayseri Şekerspor dış transferde Artvin Hopaspor'dan 1985 doğumlu stoper Serkan Bolat, Sultangazispor'dan 1991 doğumlu sağ-sol kenar oynayan Emre Karakaş,  Nevşehirspor'dan 1997 doğumlu  sol bek Ahmet Ayhan,  Yeni Mahalle Belediyespor'dan 1994 doğumlu  sağ-sol kanat oyuncusu Osman Kotaran'ı resmi olarak kadrosuna kattı. Yeşil-Beyazlılar iki yabancı oyuncu için bu hafta içi karar verecek. Transfer çalışmalarını aralıksız sürdüren Yeşil-Beyazlılar bir kaç oyuncu ile görüşmelerini sürdürüyor.
 
Burada olmaktan dolayı çok mutluyum
 
Üçüncü kez Şekerspor ile yolları kesişen Cahit Erçevik, yaptığı açıklamada sezonu geç açmalarına rağmen, bu eksikliği yapacakları idmanlarla telafi edeceklerini söyledi. Erçevik," Yeni sezonun bütün takımlara hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Yeniden Kayseri Şekerspor'da olmaktan dolayı çok mutluyum. Burası benim ikinci evim. Kayseri Şekerspor'un başarısı için ekibimle beraber elimizden geleni yapacağız. Başkanımıza da desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Dış transferde çalışmalarımız devam ediyor. Aramıza kısa zamanda yeni isimler katılacak. Sezona açılana kadar tam kadro çalışmalarımız devam edecek" dedi. 
 
Alt yapıdan 5 oyuncu
 
Son dönemlerde alt yapıya verdiği önemle dikkat çeken Kayseri Şekerspor Kulübü A takıma yeni sezonda 5 oyuncu verdi. Geçen sezon ve daha önce ki sezonlarda alt yapıdaki başarısıyla dikkat çeken Yeşil-Beyazlılar, bu başarıların meyvesini ertesi sezonlarda A takıma sporcu vererek topluyor. Yeni sezonda alt yapıdan A takıma Barış Mert Düvenci, Yusuf Oğuz, Batuhan Kaya, Ali Ateş, Tunahan Harmancı ve Yunus Emre Şimşek gibi oyuncuları çıkartan Kayseri Şekerspor alt yapısı çalışmalarına da aralıksız devam ediyor.
 
 
Nikah tazelediler
 
Kayseri Şekerspor 2017-18 sezonunda 6 oyuncusu ile yeniden anlaşma sağladı. Geçen sezon takımda forma giyen kaleci Ufuk Alpaslan, Mahmut Karakaya, Sedat Burak Altay, Mehmet Sönmez, Mustafa İlkay Kartal ve Süleyman Öztürk gibi önemli oyuncuları kadrosunda tutmayı başaran Yeşil-Beyazlılar yeni sezona hedef yine üst sıralar.
 
 
Yardımcılar Balcıoğlu ve Dönmez
 
Üçüncü kez Kayseri Şekerspor Kulübü'nde göreve gelen Teknik Direktör Cahit Erçevik'in yardımcıları da belli oldu. Erçevik'in yardımcılığını futbolu geçen sezon bırakan Evren Dönmez  ve kaleci antrenörü Cengiz Balcıoğlu yapacak. 

Haber-Foto: Muhammed Kösedağ