Kayseri, Sivas, Yozgat, Tokat, Adana, Ankara, Konya'da sudan ucuza gidecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı 51 ilde sudan ucuza satışları duyurdu. 51 il arasında Kayseri ve civarında yer alan Sivas, Yozgat, Tokat, Adana, Aksaray, Kırşehir, Ankara, Konya illeri de bulunuyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Kayseri, Sivas, Yozgat, Tokat, Adana, Ankara, Konya'da sudan ucuza gidecek!

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı Kayseri’de gayrimenkul yatırımı yapmak isteyen vatandaşlar için sudan ucuza arsa satışını başlattı. 51 ilde yapılacak olan arsa satışları için işte detaylar…

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada 51 ilimizde yatırım amacıyla uygun fiyata arsa satışı yapılacağı duyuruldu. Açıklamada 9, 10 ve 11 Temmuz tarihlerinde yapılacak arsa satışlarıyla ilgili detaylara da yer verildi. Satışlar Kayseri’de hangi tarihte yapılacak?

9 Temmuz arsa satışı yapılacak iller

9 Temmuz 2024 Salı günü saat 10:30’da arsa satışı yapılacak iller şu şekilde sıralandı; Adana, Ağrı, Aksaray, Amasya, Antalya, Aydın, Balıkesir, Batman, Bingöl, Bitlis, Bursa, Çanakkale, Denizli, Düzce, Edirne, Elazığ, Eskişehir, Gaziantep, Hakkari, Isparta, İzmir, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Kütahya, Mersin, Muğla, Niğde, Ordu, Osmaniye, Sakarya, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Uşak, Van, Yozgat.

10 Temmuz arsa satışı yapılacak iller

10 Temmuz 2024 Çarşamba günü saat 10:30’da arsa satışı yapılacak iller ise şu şekilde belirlendi; Afyonkarahisar, Ankara, İstanbul, Kahramanmaraş, Konya, Samsun.

11 Temmuz arsa satışı yapılacak iller

11 Temmuz 2024 Perşembe saat 10:30’da arsa satışı yapılacak iller de şöyle; Malatya, Mardin ve Şanlıurfa.

Başvurular nasıl yapılacak?

29 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılacak olan arsalara başvuru yapmak isteyenler Halk Bankası’na giderek ödeme yapması gerekiyor.

Açık Artırma toplantısına katılacak olan gerçek veya tüzel kişiler, katılım teminatı olarak toplantı öncesinde EMLAK YÖNETİM Hizmetleri ve Ticaret A.Ş.’nin Halk Bankası Şubesi IBAN(TR24 0001 2009 8780 0010 2609 89) no.lu TL hesabına teminatı ödenmesi gerekiyor.

Detaylara Kentsel Dönüşüm Başkanlığı resmi web sitesinden ulaşabilirsiniz.