Kayseri sosyetesinin görgüsüz düğünlerinde milyonlar akıtılıyor!

Geçtiğimiz son bir yıl içerisinde Kayseri sosyetesinin yaptığı düğünler dillerden düşmüyor. Kuaförlerin ve organizasyonların paylaştığı görüntüler sosyal medyada gündem olurken, akıtılan milyonlarda dillerden düşmüyor. Bu şatafatlı düğün ve nişan törenleri birçok vatandaş tarafından ilgiyle takip edilirken, bazı vatandaşlar ise bunun görgüsüzlük olduğunu dile getiriyor.

Kayseri sosyetesinin görgüsüz düğünlerinde milyonlar akıtılıyor!

Kayseri’de geçtiğimiz son bir yılda başlayan ve pek de alışık olunmayan düğünler yapılıyor. Kuaför ve organizasyon şirketleri bu düğünleri sosyal medya hesabından paylaşıyor. Kayseri sosyetesinin ön plana çıktığı bu düğünlerde akıtılan milyonlar, yerel halkın dilinden düşmüyor. ‘Bizim çocuklarımız borçla bir şekilde düğün yaparken, bunlar bu paraları nereden buluyor. Bu görgüsüzlük bizim çocuklarımızı da etkiliyor. Kendilerini eksik hissediyorlar’ yorumlarında bulunuyorlar.

Kayseri’de yıllardan beri devam eden düğünler, son zamanlarda Kayseri sosyetesi tarafından adeta bir yarış haline döndü. Kayseri’nin en lüks düğün salonlarında kına gecelerini ve düğünlerini organize eden çiftler adeta bir gösteriş yarışına girdi. Düğünler ‘Bride (gelin) partisi’ adı altında gelinin arkadaşları ile eğlendiği parti ile başlıyor. Kına gecesi gününde, özellikle Kayseri sosyetesi kuaförü otele çağırarak hazırlanıyor. Kına gecesi gününde gelin 5 kıyafet giyerek gösterişli bir show hazırlıyor.  Kına gecesi organizasyonlarına sanatçılar davet ediliyor. Seçilen bu sanatçı genellikle Murat Övünç olurken, darbuka showlarıda kına gecesinde yer alıyor. Kınaya damadın girdiği anda gelin ve damada atılan paralar da ayrı bir Show olarak görülüyor.

Kayseri sosyetesinin görgüsüz düğünlerinde milyonlar akıtılıyor!

Düğün gününde otelde ve kendi evinde hazırlanan gelinlerin sayısı da giderek artıyor. Gelin ve damat kuaförlerini otele çağırarak hazırlıklarını bu şekilde tamamlıyorlar. Düğünlerde mutlaka bir sanatçı çıkıyor. Bu sanatçılar arasında Safiye Soyman, Demet Akalın, Bengü gibi sanatçılar gelin ve damadın istediğine göre yer alıyor.

Gelinlere takılan altınlarda ayrı bir tartışma konusu yaratıyor. Kayseri sosyetesinin gelinlerinin taktığı altınlar, sürekli bir tartışma yaratıyor. Birçok vatandaş, ‘Bu görgüsüzlüğe son verilmeli’ yorumlarında bulunuyor. Adeta bir yarış haline dönen bu düğünler, hep daha fazlasını yapmak adına her gün daha da şaşırtarak gündeme gelmeye devam ediyor.