Kayseri stadyumunda dikkat çeken detay... - Yerleri tescillendi!

Süper Lig ekibi Kayserispor'un maçlarını oynayacağı RHG Enertürk Enerji Stadyumu'ndaki zemin iyileştirme ve çim serimi çalışmalarının ardından, hibrit çime geçiş işlemi de tamamlandı. RHG Enertürk Enerji Stadı yeni sezona tamamen hazırken, stadyumdaki bir detay dikkat çekti. 

Kayseri stadyumunda dikkat çeken detay... - Yerleri tescillendi!

Bellona Kayserispor yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabına yarın kendi tesislerinde devam edecek. Sarı-kırmızılı ekibin çalışmaları devam ederken, diğer yandan maçlarını oynadığı RHG Enertürk Enerji Stadyumu’nda da yenileme çalışmaları sürüyor.

Hibrit çim sistemine geçildi
Stadyumda yapılan çalışmalarda, saha sıyırma işlemleri ile mevcut kotun 25 santimetre altına inilirken, temiz kum çekim işlemiyle de saha seviyesi 10 santimetre düşürülüp, lazer tesviye makinesi ile beşik çatı formatına getirildi. Toplam 7 bin 848 metrekare çim serimi yapılan stadyumda çimler, sürekli kendini yenileyen özelliğe sahip, doğal ve suni çimin birleşiminden meydana gelen hibrit sistem ile buluşturuldu.

Koltuklar yenilendi
Stadyumda koltukların da değişim yapılırken, deforme olan koltuklar gözden geçirildi ve yenilenmesi sağlandı. Seyircinin göz zevkine uygun hale getirildi. 

Kapalı Kale’nin mekanı belli!
Kayserispor’un taraftar grubu Kapalı Kale de Kayserispor gibi yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Sezon öncesi tayfa olarak mangalda buluşan dernek, sezon öncesi pankartlarını da hazır hale getiriyor. Kapalı Kale Taraftar grubunun oynanan maçlarda Kayserispor’a kuzey alt tribününden destek verdiği biliniyor. Bu bölgede de yapılan değişim de dikkat çekerken, aynı zamanda beğeni kazandı. Kuzey alt tribünündeki koltuklar ile Kapalı Kale’nin logoyu yapıldı. Yıllardır takımı desteklediği bu bölgenin Kapale Kale’ye ait olduğu bir anlamda tescillenmiş oldu.

Kayseri stadyumunda dikkat çeken detay... - Yerleri tescillendi!

Tribün lideri Ahmet Dirgenali, sosyal medyadan Kuzey alt tribününü paylaşarak, ‘Hazırlıklarımız tüm hızıyla devam ediyor’ ifadelerini kullandı.