Kayseri Tarihinde Bir İlk - Meyve-Sebze Hali Kiraya Verilecek!

Büyükşehir Belediyesi, Sebze, Meyve Ticareti ve Toptancı Hal İşletmeciliği hakkını 10 yıllığına kiraya vermek için ihaleye çıktı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberlerinde…

Kayseri Tarihinde Bir İlk - Meyve-Sebze Hali Kiraya Verilecek!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yayımlanan ihaleye göre Büyükşehir Belediyesi kendisine ait olan Sebze, Meyve Ticareti ve Toptancı Hal İşletmeciliği hakkını kiraya verecek. Belediye kendisine ait olan bu hakkı kapalı teklif usulü ile gerçekleşecek ihalenin ardından 10 yıllığına 3. şahıs tüzel kişilere devredecek. 

İhale Eylül’de…

İhale ilanında yer alan bilgilere göre Sebze, Meyve Ticareti ve Toptancı Hal İşletmeciliği hakkı için 03.09.2024 tarihinde Büyükşehir Belediyesi encümen salonunda saat 14.00’da ihale gerçekleştirilecek. İhaleye katılabilmek için katılacak şirketlerin en az 1 milyon TL ödenmiş sermayesinin bulunması ve yönetim kurulu üyelerinin tamamının yaş sebze ve meyve ticareti ile iştigal ediyor olması gerekiyor. Aynı zamanda ihaleye katılacak tüzel kişiliklerinde yalnızca sebze ve meyve ticareti faaliyetinde bulunması, başkaca bir işte bulunmaması şartı aranıyor. Şartname bedeli olan 10.000,00 TL’nin yatırılarak makbuzun ibraz edilmesi gerekiyor. İhaleye katılmak için son müracaat tarihi ise 3 Eylül 2024 Salı günü olarak belirtildi.

İhalenin muhammen bedeli 150.000.000,00 TL olarak belirlenirken, geçici teminat bedeli 250.000,00 TL olarak tespit edildi.

Başvuralar Kayseri Büyükşehir Belediyesi Encümen Başkanlığı’nın (İhale Komisyonu) sekretarya görevini yapan Kararlar Şube Müdürlüğü kalemine yapılacak.