Kayseri Uzaydan Görünecek!

CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama ile vatandaşları eyleme davet ederken CHP Genel Başkanı Özgür Özel de bu eylemle tüm Türkiye'nin uzaydan görüneceğini belirtti. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de…

Kayseri Uzaydan Görünecek!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Vatandaşların asgari ücrete zam talebi devam ederken, CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç de sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama ile vatandaşları eyleme davet etti. 

Vekil Genç, asgari ücrete ve emekli maaşına zam isteyen, geçim sıkıntısı çeken, haklarını alamayan vatandaşlara seslenerek, ‘Ayağa kalkın, bizimle olun!’ dedi. 

Kayseri Uzaydan Görünecek!

Aşkın Genç, yaptığı açıklamada, tüm Kayseri halkını bu akşam saat 21.00'de ışıkları açıp kapatarak bu eyleme katılmaya çağırdı. Genç, ‘Asgari ücrete, emekli maaşına zam isteyenler, geçinemeyenler, hakkını alamayanlar… Ayağa kalkın, bizimle olun! Saat 21.00’de ışıkları açın, kapatın!’ ifadelerini kullandı.

Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, Kayserilileri bu akşam yapılacak eyleme davet ederken, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ise sosyal medya hesabından, ‘Türkiye'ye sesleniyorum: Bu akşam saat 21.00'de ayağa kalkın! Eğer asgari ücrete, emekli maaşına, çaya, buğdaya zam istiyorsanız bu akşam ışıkları açıp kapatın. Ya zam olacak, geçim olacak ya da hiç yolu yok seçim olacak! ’ açıklamalarında bulundu. 

Kayseri Uzaydan Görünecek!