Kayseri Valisi Çiçek de O Tartışmaya Dâhil Oldu

2024 Paris Olimpiyatları'nda gösterdiği performansla adından söz ettiren milli atıcı Yusuf Dikeç sosyal medya hesabından annesiyle çekilmiş bir fotoğrafına yapılan olumsuz yorumlarından sonra Kayseri Valisi Gökmen Çiçek de duruma kayıtsız kalmadı.

Kayseri Valisi Çiçek de O Tartışmaya Dâhil Oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

2024 Paris Olimpiyatları'nda sergilediği performansla büyük beğeni toplayan milli atıcı Yusuf Dikeç sosyal medya hesabından annesiyle çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı. Ancak bazı sosyal medya kullanıcılarının olumsuz yorumlarının hedefi oldu. Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, ilk defa resmi görevlerinin dışında bir konuya sosyal medya hesabından müdahil oldu.

Dikeç, Dünyayı Sarstı

Milli atıcı Yusuf Dikeç, spor dünyasında ve sosyal medyada gündemden düşmüyor. Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda atıcılık dalında yarışırken sergilediği rahat ve kendinden emin duruşuyla tüm dikkatleri üzerine çekti. Özellikle, eli cebinde yaptığı atışlar sadece sporseverlerin değil, tüm dünyanın ilgisini çekti. Ancak, Dikeç’in sosyal medyada paylaştığı bir fotoğraf, beklenmedik bir şekilde farklı bir tartışmanın odak noktası haline geldi. 

Dikeç'e Büyük Destek

Dikeç’in popülaritesi artmasıyla beraber bir sosyal medya hesabı açtı. Annesiyle birlikte çekilmiş bir fotoğrafını ‘My Most Precious...’ yani ‘En Değerlim’ notuyla paylaştı. Bazı kullanıcılar, milli sporcunun annesiyle çekilmiş fotoğrafı altına olumsuz yorumlar yaptı. Pek çok kullanıcı ise milli sporcunun annesiyle çekilmiş fotoğraflarını hedef alan yorumları kınadı ve Dikeç'e destek mesajları gönderdi.

Kayseri Valisi'nden Yusuf Dikeç'e Tam Destek

Yusuf Dikeç’in paylaşımına gelen olumsuz tepkiler, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek’in de dikkatini çekti. Vali Çiçek, bu duruma kayıtsız kalmayarak sosyal medya hesabından Yusuf Dikeç ve annesine destek verdi. AK Parti İzmir Milletvekili’nin sosyal medya hesabından paylaştığı; ‘Vatan dediğin bu aslanlar, bir de bunları doğuran aslan analar’ destek mesajını Gökmen Çiçek kendi hesabından paylaştı.