Kayseri Valisi Çiçek'e sitem - Vali sözü verdi!

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek'in kendilerini ziyaret etmemesine içerleyen bir esnaf Vali Çiçek'e sitemde bulundu. Çiçek esnaflara söz verdi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Kayseri Valisi Çiçek'e sitem - Vali sözü verdi!

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek’in Hunat esnafını ziyaret etmesi üzerine çevrede Valiyi bekleyen esnaflar  Vali Gökmen Çiçek’e böyle sitem etti. 

Vali Gökmen Çiçek sık sık Kayseri’de esnafları ziyarete çıkarak istişarelerde bulunuyor. Son olarak Hunat Çarşısı’nda esnaf ziyaretinde bulunan Çiçek’e karşı esnaflardan sitem geldi.

Esnaflar sitemlerini, ‘Hunat çarşısındaki adam Esnafta biz Esnaf Degilmiyiz sayın valim karşı tarağa geçmek bu kadar çok zor olmaması lazım sizi çok severken böyle değersiz hissedilmek kötü bişey’ şeklinde dile getirdi. 

Vali Çiçek’ten ise yanıt gecikmedi. Kayseri Valisi Gökmen Çiçek esnafın bu sitemini, ‘Kardeşim saatli bir programa gecikmemek için hızlıca çıkış yaptım söz sizleri de özellikle ziyarete geleceğim bende beklerim memnun olurum tüm esnaf arkadaşlara selamlar’ şeklinde cevapladı.

Kayseri Valisi Çiçek'e sitem - Vali sözü verdi!