Kayseri Valisi Gökmen Çiçek'ten duygulandıran talep!

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Kayseri'de çalışma masası olmayan çocuklar olduğuna dikkat çekerek mobilyacılardan destek olmaları konusunda talepte bulundu. Çiçek'in bu konuşması izleyenleri duygulandırdı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde…

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek'ten duygulandıran talep!

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Kayseri’de çalışma masası olmayan çocuklar olduğuna dikkat çekerek mobilyacılardan destek olmaları konusunda talepte bulundu. Çiçek’in bu konuşması izleyenleri duygulandırdı.

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek'ten duygulandıran talep!

Katıldığı bir televizyon programında açıklamalarda bulunan Vali Çiçek hayalini açıkladı. Çiçek, Kayseri’de çalışma masası olmayan bir tek çocuğun dahi kalmamasını istediğini söyleyerek mobilyacılardan destek istedi. 

Mobilya kentinde yaşıyoruz!

Mobilya kenti Kayseri’nin bu isteğe duyarsız kalmayacağını belirten Çiçek, ‘Şimdi burası mobilya kenti, ‘3 bin tane öğrencinin çalışma masası yok’ desek bizim için nedir yani? Bir sosyal yardımlaşma var, 2 mobilya kentindeyiz. Kayseri’de çalışma masası olmayan öğrenci kalmasın her öğrencinin çalışma masası ve kütüphanesi olsun’ dedi.

Kamburları çıkacak şekilde ders çalışıyorlar!

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek sözlerini şu şekilde sürdürdü, ‘Kırsal kesimlerde hala çalışma masası çalışma ortamı olmayan çocuklar var. Bütün evlere öğretmenlerimizi gönderdiğimiz de mobilya kenti olan şehrimizin öğrencilerimizin yüzde 20’lik kesiminin yerde kamburları çıkacak şekilde ders çalıştıklarını gördüm. Hatırlarsınız eskiden biz de çok yerde çalıştık ama Kayseri’de mobilya şehrinde artık çalışma masası kütüphanesi olmayan hiçbir öğrencimizin kalmamasını istiyorum. Bir öğrencinin kendi evinde bir adet masası ve çalışma kütüphanesinin olması onun için çok mutluluk verecek bir şey, kendine ait bir şey o ve kırsal kesimlerde bunu görüyorum. Çalışma imkânı yoksa da biz oraya ne yapıp edip çalışma ortamı oluşturmamız gerekiyor’