Kayseri Valisi Yalanladı: İnsanları Kışkırtayım İstiyorsun

Kayseri'de dün gece saatlerinde yabancı uyruklu şahsın küçük bir çocuğun taciz ettiği olayı Türkiye gündemi sarsarken, bir sosyal medya platformu Kayseri Valisi Gökmen Çiçek'in söylediğini iddia ettiği bir paylaşım yaptı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de…

Kayseri Valisi Yalanladı: İnsanları Kışkırtayım İstiyorsun
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri’de dün gece saatlerinde yabancı uyruklu şahsın küçük bir çocuğun taciz ettiği olayı Türkiye gündemi sarsarken, bir sosyal medya platformunda, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek'in olayla ilgili söylediği iddia edilen sözler paylaşıldı. Vali Çiçek, bu paylaşımı yalanlayarak, söz konusu ifadelerin kendisine ait olmadığını söyleyerek tepki gösterdi.

Ev ve araçlara zarar verildi

Olay, gece saatlerinde meydana geldi. Yabancı uyruklu şahsın küçük kız çocuğunu taciz ettiğini fark eden vatandaşlar, şahsı tuvalete kilitledi. Bu olay, Kayseri halkı arasında büyük bir öfke ve tepkiye neden oldu. Kayseri halkı yabancı uyruklu şahıslara ait ev ve araçlara zarar verdi.

Taciz olayı, sosyal medya platformlarında hızla yayıldı. Birçok kullanıcı, yaşanan olaya ilişkin paylaşımlar yaptı ve tepkilerini dile getirdi. Olayın ardından çeşitli iddialar ve haberler de yayıldı. Bunlar biri ise Kayseri Valisi Gökmen Çiçek'in yaptığı iddia edilen bir açıklamayla ilgili oldu.

‘Bekliyorsun ki tepkiler gelsin’

X platformunda siyasi paylaşımlar yapan bir hesap, Vali Gökmen Çiçek'in; ‘Onlar bizim kardeşimiz, bir daha tekrarlanmayacak söz veriyorum’ dediğini iddia etti. Ancak Vali Gökmen Çiçek, sosyal medya hesabından bu gönderiyi alıntılayarak şu açıklamayı yaptı; ‘Ben söylemişim gibi bir cümle uyduruyorsun, sonra bekliyorsun ki tepkiler gelsin. İnsanları kışkırtayım istiyorsun. Bu sözleri söylemedim’ diyerek paylaşımı yalanladı.

Kayseri Valisi Yalanladı: İnsanları Kışkırtayım İstiyorsun