Kayseri ve Mersin Arasında Büyük Fark! Sebze ve Meyve Reyonları Tepki Çekti

Kayseri'deki bir ünlü zincir marketin sebze ve meyve reyonlarındaki ürünlerin çürümeye yüz tutmuş ve özen göstermeden yerleştirildiği görüldü. Aynı zincir marketin Mersin şubesinde çekilen görüntülerde ise tam tersi bir tablo ortaya çıktı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de…

Kayseri ve Mersin Arasında Büyük Fark! Sebze ve Meyve Reyonları Tepki Çekti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri’deki ünlü bir zincir market, sebze ve meyve reyonlarındaki ürünlerin çürümeye yüz tutmuş ve düzensiz bir şekilde konulduğu görüldü. Aynı market zincirinin Mersin şubesinde çekilen görüntülerde ise tam tersi bir tablo ortaya çıktı; taze meyveler ve düzenli tezgâhlar dikkat çekti.

Kayseri ve Mersin Arasında Büyük Fark! Sebze ve Meyve Reyonları Tepki Çekti

Büyük bir fark oluştu

Kayseri’de bulunan ünlü bir zincir marketin sebze ve meyve reyonlarındaki sağlıksız görüntüler, alışveriş yapan vatandaşların tepkisine neden oldu. Reyonlarda çürümeye yüz tutmuş meyve ve sebzeler, kötü bir şekilde sergilenirken, özellikle muzların üstünde dolaşan küçük sinekler ve hemen yanındaki bamyaların çürümüş halini, görenler almak istemedi. Kayseri'deki zincir markette gözlenen düzensizlik, aynı markanın Mersin şubesinde çekilen görüntülerle karşılaştırıldığında büyük bir fark oluştu. 

Hijyen eksikliği, yüksek fiyat

Öte yandan, aynı zincir marketin Mersin şubesinde çekilen görüntülerde, meyve ve sebzelerin taze ve düzenli bir şekilde tezgâhlarda yer aldığı görüldü. Kayseri’de yaşayan birçok vatandaş, marketlerdeki hijyen eksikliğinden ve yüksek fiyatlardan şikayet ediyor.