Kayseri'ye 1 günde soğuk geldi!

Kayseri'ye soğuk geldi. Yüksek hava sıcaklıkları bir günde yerini buz gibi havaya bıraktı. Geceden beri etkili olan sağanak yağış nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşadı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Kayseri'ye 1 günde soğuk geldi!

Sıcak günlerin ardından geçtiğimiz Perşembe günü Kayseri’de mevsimin ilk kar yağışı gerçekleşti. Heyecanla beklenen kar yağışı Kayseri’nin önemli kış turizmi merkezlerinden Erciyes’te etkili oldu. Bu yağış kentin hava sıcaklığını önemli derece etkiledi. Ortalama 25 derece etkili olan hava sıcaklıkları bugün 16 derece civarında seyretti.

Erciyes beyaz örtüyle kaplandı!

Eylül ayının sonlarına doğru Erciyes Dağı'na ilk kar düştü. Beyaz örtüyle kapanan Erciyes'in bu sezon pek çok ziyaretçiyi ağırlaması bekleniyor. 

Kayseri'ye 1 günde soğuk geldi!

Erciyes Dağı Türkiye'de önemli kayak merkezleri arasında öne çıkan ve snowboard tutkunları için de popüler bir bölge olarak bilinmektedir. Erciyes'e ilk karın düşmesi sporseverler tarafından heyecanla karşılandı. 

Sağanak yağış şehir merkezinde etkili oldu!

Büyükşehir Belediyesi ve Spor A.Ş tarafından düzenlenen 4. Uluslararası Yarı Maratonu için Kayseri Cumhuriyet Meydanı tören alanında etkinlikler düzenlendi. Geceden başlayan sağanak yağış gün içinde de devam etti. Ancak soğuk hava ve yağmura aldırış etmeyen 7'den 70'e sporseverler maraton sonunda doyasıya eğlendi.

Kayseri'ye 1 günde soğuk geldi!

Etkinlik alanında çok sayıda yerli ve yabancı turistler bulunurken, Cumhuriyet Meydanı'nda müzikler eşliğinde eğlence devam etti.

Meteorolojik verilere göre önümüzdeki günlerde hava sıcaklıklarının yeniden yükseleceği tahmin ediliyor...