Kayseri'ye BMX parkuru çalışmalarına yakın takip

Başkan Büyükkılıç, Türkiye'de sayılı olan ve Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi içerisinde yapımı süren BMX Parkuru'nun asfaltlama çalışmalarını inceledi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de…

Kayseri'ye BMX parkuru çalışmalarına yakın takip
TAKİP ET Google News ile Takip Et


 Büyükkılıç, ‘Gençlerimizi seviyoruz. Gençliğin enerjisini rahatlıkla deşarj edecek bir ortam sağlamak amacıyla özel bisiklet sürücülerine, BMX parkurumuzu tamamlama aşamasındayız’ dedi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi, ACES 2024 yılı Avrupa Spor Şehri Kayseri’de spor altyapısını çeşitlendirerek güçlendirme doğrultusundaki çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamdaki en çarpıcı projelerden olan ve Türkiye’de sayılı parkurlardan birisi olacak Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi içerisindeki BMX Parkuru’nun çalışmalarını yerinde inceledi. 

Kayseri'ye BMX parkuru çalışmalarına yakın takip

‘Şehrimize Zenginlik Katacağımızı, Şehrimizi Tanıtmaya Vesile Olacağımızı Hatırlatmak İstiyorum’
BMX Parkuru incelemesinde konuşan ve Kayseri’nin medar-ı iftiharı olan, herkes tarafından takdir toplayan Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde fonksiyonların bitmediğini ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ‘Gençlerimizi seviyoruz. Action dediğimiz, bir bakıma gençliğin enerjisini rahatlıkla deşarj edecek bir ortam sağlamak amacıyla özel bisiklet sürücülerine, BMX Parkuru’muzu tamamlama aşamasındayız. Türkiye’mizde sayılı olan bu pistlerde yapılacak olan uluslararası yarışmalar ile şehrimize zenginlik katacağımızı, şehrimizi tanıtmaya vesile olacağımızı şimdiden hatırlatmak istiyorum. Yapılacak çalışmalar hayırlı uğurlu olsun’ diye konuştu.

‘Gençlerimizi Yüreklendirmeye Gayret Edeceğiz’

Konuşmasında gençleri yüreklendirmeye ve onları özendirmeye gayret edeceklerini vurgulayan Büyükkılıç, pist çalışmalarında sona yaklaştıklarını duyurarak, şunları paylaştı:
‘Sonuna yaklaştık. Ortam hazırlandı. Asfalt boyutu tamamlanıyor. Sonrasında inşallah bu pırıl pırıl gençlerimizle Kayseri’mizde hem özendirme, hem yarışlara fırsat verme suretiyle gençlerimizi yüreklendirmeye gayret edeceğiz. Biz onları seviyoruz. Hayırlı uğurlu olsun şimdiden diyoruz.’

Kayseri'ye BMX parkuru çalışmalarına yakın takip

Başkan Büyükkılıç’a Gençlerden Teşekkür

Pistin asfaltlanma çalışmalarında yer alan ve pistte deneme sürüşleri gerçekleştiren üniversite hazırlık öğrencilerinden Kadir İbiş, ‘Pist çok güzel. Türkiye’de iki tane olmasının yanı sıra daha da çoğalması daha iyi olur gençler için. Gençler de böyle pistte sürmeyi çok istiyorlar. Bu pist bizim için çok daha iyi oldu’ ifadelerinde bulunurken, Erciyes Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencilerinden Abdurrahim Dönmez ise ‘Kendimizi geliştireceğimiz çok az yer var. Bunun buraya yapılması gerçekten iyi bir şey, ikinci kez. Bizim bisikletçiler olarak gelişmek için böyle yerlere ihtiyacımız var. Çok güzel oldu, teşekkür ederiz’ diye konuştu.
Başkan Büyükkılıç’a inceleme ve ziyaret esnasında Genel Sekreter Yardımcısı Ali Hasdal ve daire başkanları da eşlik etti.