Kayseri'ye Dolmuş Tekrar Gelmeli mi? Anadolu Haber Sokakta

Kayseri Ulaşım A.Ş. 7 Eylül itibari ile çok sayıda ilçe ve mahallede otobüs saatlerinde değişikliğe gitti. Ancak bazı vatandaşlar yeni otobüs saatlerinden memnun olmadıklarını dile getirdi. Biz de Kayseri Anadolu Haber olarak vatandaşlara dolmuşların Kayseri'de yeniden faaliyet göstermelerini isteyip istemediklerini sorduk.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayseri'ye Dolmuş Tekrar Gelmeli mi? Anadolu Haber Sokakta
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri Ulaşım A.Ş. 7 Eylül itibari ile çok sayıda ilçe ve mahallede otobüs saatlerinde değişikliğe gitti. Bazı ilçelerdeki otobüs hatları kış uygulaması nedeniyle kaldırılırken, ilçelere giden araçların sefer saatleri değişti. Ancak yapılan bu düzenlemeler, vatandaşlar arasında memnuniyetsizlik yarattı. Biz de Kayseri Anadolu Haber olarak vatandaşlara dolmuşların Kayseri’de yeniden faaliyet göstermelerini isteyip istemediklerini sorduk.

İşte cevaplar;

İldem’de yaşayan bir vatandaş; ‘Ulaşım idare eder. Çokta iyi değil. Ben İldem ‘de oturuyorum. Otobüs saat başı geliyor. Sabah saatlerinde okula gidemiyoruz. Hem tramvay hem dolmuş olsun isterdim’ diye konuştu.

‘Çarşısı sanayisi bir yerde’

Kayseri’deki ulaşım koşullarından memnun olduğunu dile getiren vatandaş şu ifadelere yer verdi; ‘Kayseri’deki ulaşım hakkında düşüncelerim çok iyi. İstediğiniz yere kolay ulaşabiliyorsunuz. Başka iller gibi karışık değil. Çarşısı sanayisi bir yerde… Dolmuş gelmesini istemem çünkü trafik daha da sıkışık olur.’

‘Yolcular var, minibüsçüler almadı’

Kayseri ile Bünyan arasında minibüsle seyahat eden başka bir vatandaş, ulaşım koşullarından memnun olmadığının altını çizerek şöyle dedi; ‘Ben Bünyan’da oturuyorum. Ama Kayseri Bünyan arasındaki, minibüslerden memnun değilim. Mesela biraz önce gelirken yolda yolcular vardı. Minibüsçüler alamadı. O kadar küçük ki koltukların arası dar oturmak çok zor.’

‘Dolmuşun tekrar gelmesini istemem’

Havaalanı civarında yaşadığını söyleyen bir vatandaş; ‘Kayseri’de ulaşım çok iyi, Ben havaalanının orda oturuyorum. Çok güzel. Dolmuşun Kayseri’ye tekrar gelmesini istemem. Otobüs daha iyi’ ifadelerini kullandı.

‘Ulaşım güzel, kalabalık’

Başka bir vatandaş, tramvay hattının genişletilmesi talebinde bulunarak; ‘Ulaşımı güzel ama çok kalabalık... Havaalanının orda otuyorum. Oraya tramvay gelmesini isterim. Dolmuş gelmesini istemem’ dedi.