Kayseri'ye Finlandiya'dan transfer…

Kayseri amatör küme takımlarından Kayseri Güneşspor, yeni sezon için transfer çalışmalarına devam ediyor. İç ve dış transferde hareketli günler yaşayan ekip, son olarak Finlandiya'nın JaGs takımdan Mehmet Yabalak'ı kadrosuna kattı. Detaylar haberimizde...

Kayseri'ye Finlandiya'dan transfer…

Geçtiğimiz sezon Birinci Amatör Küme Play-off finalinde Döğerspor’a kaybeden Güneşspor, Süper Amatör Küme’ye çıkma şansını kaçırmıştır. Yeni sezon için kolları sıvayan ekip, transferlere başladı.

İlk olarak iç transferi halleden ekip, geçen sezon kadroda yer alan Osman Rızvan, Erdi Kaynar, Mehmet Durdu, Egemen Polat, Onur Kaan Ünal, Burak Furkan Bakıcı, Kemal Kargın, Eren Tarcan, Bahadin Can Ardiç ve kaleci Kemal Çelik ile yeniden anlaşma sağladı.

Kayseri'ye Finlandiya'dan transfer…

Güneşspor, dış transferde ise Sait Bulut, Batuhan Bayhani, Murat Sıvacı, Musa Aras ve İlker Anğıt’ı kadrosuna kattı. 

Kırmızı-siyahlı takım alt yapıdan da A takıma oyuncu kazandırarak kadrosunu büyük ölçüde tamamladı.

Kayseri'ye Finlandiya'dan transfer…

Son transfer Finlandiya’dan…

Kayseri Güneşspor, son transferini Finlandiya'nın JaGs takımından yaptı. Burada top koşturan Mehmet Yabalak ile anlaşan Güneşspor, transferi sosyal medyadan duyurdu. Güneşspor, transfer açıklamasında, '2024/2025 sezonu Transfer Çalışmasına Başlayan Takımımız Dış Transferde Finlandiya JaGs Takımda Oynayan Mehmet Yabalak'la Anlaşmıştır Hayırlı olsun' ifadelerini kullandı.