Kayseri'ye Gelen Mağdur Oluyor -Aramadan Gelmeyin!

Kayseri Öğretmenevi emekli öğretmen ve yakınlarına düğün salonu, restoran ve sosyal tesisleri ile uzun yıllardır hizmet veriyordu. Depreme dayanıklı olmadığı gerekçesiyle kapatıldığı iddia edilen öğretmenevi şimdilerde tadilat sürecine girdi. Durumdan haberdar olmayan ve şehir dışından aramadan gelen vatandaşlar bu durum karşısında mağduriyet yaşıyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de…

Kayseri'ye Gelen Mağdur Oluyor -Aramadan Gelmeyin!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Temmuz ayı içerisinde depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle kapatıldığı iddia edilen Kayseri Öğretmenevi şehir dışından gelen vatandaşların Kayseri’deki önemli konaklama destinasyonları arasında yer alıyordu. Öğretmenevi şimdilerde tadilat sürecine girmesi nedeniyle vatandaşlara hizmet veremiyor. Uzun yıllardır şehirde kesintisiz ve uygun fiyatlı konaklama imkânı sağlayan öğretmenevine habersiz gelenler ise gördükleri manzara karşısında büyük şaşkınlık yaşıyor.

İstanbul’dan günü birlik geldiğini ifade eden bir vatandaş yaşadığı şaşkınlığı şu şekilde ifade etti; ‘İşim dolayısıyla Kayseri’ye gelmiştim. Gelmeden önce bir arkadaşım bana buranın konumunu atmıştı bende kontrol etmeden ve aramadan gelme hatasında bulundum ancak geldim ki deprem dolayısıyla kapatılmış.’ dedi.

Kayseri'ye Gelen Mağdur Oluyor-Aramadan Gelmeyin!

 Google Haritalarda ‘Geçici Olarak Kapalı’ 

Kayseri Öğretmenevi Google üzerinden aratılarak kontrol edildiğinde kurum geçici olarak kapalı ibaresi yer alıyor. Ayrıca öğretmenevi kurumsal web sitesinde ‘Kocasinan Kaymakamlığı’nın 12.07.2024 tarih ve 110255731 sayılı makam olurları gereği kurumumuzun tüm faaliyetlerinin geçici bir süre durdurulması uygun mütalaa edilmiştir.’ Bilgisi yer alıyor.

Araştırmadan Gelmeyin!

Tüm bu ibarelere rağmen Kayseri Öğretmenevi, Kayserili vatandaşların hafızasında geniş bir yer kaplamasından gerek kapatıldığına ihtimal verilmeyen ve en kısa sürede yeniden hizmet vermesi beklenen kuruluş olarak belirsizliğini koruyor.

Kayseri'ye Gelen Mağdur Oluyor-Aramadan Gelmeyin!