Kayseri'ye geliyor! - Kayserispor haberleri

Mondihome Kayserispor, bu sezonun ilk mağlubiyetini Beşiktaş karşısında aldıktan sonra gözlerini Pazartesi günü oynanacak olan Başakşehir müsabakasına çevirdi. Kayserispor camiası için bu mücadele büyük bir önem taşırken, mutlak bir galibiyet hedefleniyor. Ayrıca Kayserispor'un eski hocası Çağdaş Atan da Başakşehir karşısında Kayserispor'a rakip olacak.

Kayseri'ye geliyor! - Kayserispor haberleri

Kayserispor'da gözler Pazartesi günü oynanacak olan Başakşehir müsabakasına çevrildi. Ligde 9 puanla yedinci sırada yer alan Sarı-kırmızılılar, Başakşehir karşısında kazanarak yeni bir seri başlatmayı hedefliyor. Bu müsabaka için Kayseri'ye gelecek olan Çağdaş Atan, Başakşehir'in başında Kayserispor'a rakip olacak.

TELAFİ PEŞİNDE OLACAK

Geçtiğimiz hafta Beşiktaş deplasmanında kaybederek 5 maçlık yenilmezlik serisini sona erdiren Kayserispor, bu mağlubiyetin ardından Başakşehir karşısında telafi peşinde olacak. Beşiktaş maçında seriyi sonlandıran ve Başakşehir'i yenerek moral bulmayı amaçlayan Sarı-kırmızılı ekip, bu müsabakaya büyük bir motivasyonla hazırlanıyor.

ÇAĞDAŞ ATAN KAYSERİ’YE GELİYOR

Başakşehir müsabakası özellikle taraftar için ayrı bir öneme sahip. Ligin 4. haftasında tartışmalı bir şekilde Kayserispor'dan ayrılarak Başakşehir'e gitmiş olan teknik adam, eski takımına karşı rakip olacak. Geçen sezon Çağdaş Atan Kayserispor'un başındayken, iki takım arasındaki mücadelede farklı sonuçlar alınmıştı. İlk devrede Kayserispor Başakşehir'e 2-0 kaybederken, ikinci devrede ise 1-0 galip ayrılmıştı.

PLANLAR ÜÇ PUAN ÜZERİNE...

Pazartesi günü oynanacak olan bu önemli mücadelede Kayserispor, Recep Uçar yönetiminde Başakşehir'i mağlup etmek için sahada olacak. Kayserispor, bu müsabaka için galibiyet planları yaparak hazırlıklarına başladı. Süper Lig'in 7. haftasında Mondihome Kayserispor, evinde Başakşehir'i ağırlayacak. Maç, 2 Ekim Pazartesi günü saat 20.00'de RHG Enertürk Enerji Stadı'nda oynanacak.