Kayseri'ye hediye yağdı!

Kayseri'de heyecanla beklenen Hisarcık Geleneksel Pilav Şenliği yapıldı. Şenlikte pek çok hediye de vatandaşlara dağıtıldı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Kayseri'ye hediye yağdı!

Kayseri'de Hisarcık Geleneksel Pilav Şenliği'nin 6'ncısı düzenlendi. Şenliğe katılanlara pek çok hediye dağıtıldı.

Kadim Hisarcık Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Derviş Akdeniz, Kadim Hisarcık Derneği'nin kültür, eğitim ve sosyal yardımlaşma derneği olduğunu belirterek kültürün, eğitimin ve sosyal yardımlaşmanın önemine vurgu yaptı. 

Derneğin 2018'de kurulduğunu anımsatan Akdeniz, Hisarcıklı ihtiyaç sahiplerine ulaşmak için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.

Akdeniz, gelirlerinin bağışa dayalı olduğunu ve bağışçıların desteğiyle kermes, pilav şenliği gibi etkinlikler düzenlediklerini yetkililerin de daha fazla etkinlik ve faaliyet yapmak için ellerinden geleni yaptıklarını ifade etti.

Kayseri'ye hediye yağdı!

Çocuklara tişört dağıtıldı!

Geleneksel pilav şenliğinde çocuklara tişört dağıtıldı. Çekilişi yapılan sürpriz hediyeler de sahiplerini buldu. Ayrıca, mikrofon ilanı ile hediyelerin Kadim Hisarcık Dernek İl Başkanlığı bürosundan almaları istendi. Kayseri’nin sevilen sanatçısı Sema Asma da konser verdi.

Şenliğe, AK Parti Kayseri milletvekili Murat Cahid Cıngı, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, AK Parti Melikgazi ilçe yönetimi katıldı.