Kayseri'ye hızlı tren geliyor - Yetkili isim tarihi açıkladı!

Kayseri'ye hızlı tren gelip gelmeyeceği konusu tartışmalara yol açmıştı. Merakla beklenen yüksek hızlı tren ile ilgili AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Elitaş açıklama yaptı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Kayseri'ye hızlı tren geliyor - Yetkili isim tarihi açıkladı!

Kayseri Yüksek Hızlı Tren (YHT) projesinin sürekli geciktirilmesi tepkilere yol açıyor. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Elitaş, YHT tartışmalarına noktayı Kayseri'de koydu.

İç Anadolu’nun mega kenti olarak adlandırılan Kayseri’nin ulaşım ve lojistik sorunu medya mensupları tarafından sık sık gündeme getiriliyor. Yıllardır heyecanla beklenen hızlı tren projesinin bir türlü hayata geçirilmemesi vatandaşların tepkisini çekiyor. 

Kayseri'ye hızlı tren geliyor - Yetkili isim tarihi açıkladı!

Elitaş'tan Hızlı Tren açıklaması!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Elitaş, Kayseri Oda Borsa Ortak Meclis Toplantısı ve Kayseri’nin Yıldızları Ödül Töreni programına katılmak için Kayseri'ye geldi. Burada açıklama yapan Elitaş, '2028 yılında hızlı trene kavuşacağız.' dedi.

Elitaş, 'Değerli Niğde Milletvekilimiz diyor ki, 'Sayın başkanım bizim en önemli işlerimizden birisi Kayseri'deki sanayiyi limana yaklaştırmak. Bunun yolu Kayseri'nin Mersin denizine doğru giden trenleri daha hızlı hale getirmek. Aynı şekilde Kayseri'den limana giden yolları da otoyol haline getirebilmek. Mesafeyi yaklaştırmak çok önemli.' diyor.