Kayseri'ye Uçmak Hayal Oldu !

Yaz mevsiminin etkisiyle uçak bileti fiyatlarında artış yaşanıyor. Son olarak uçak bileti tavan fiyatlarında yapılan artış bilet fiyatlarının geneline yansıdı işte Kayseri'ye uçmanın şehirlere göre maliyeti. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde…

Kayseri'ye Uçmak Hayal Oldu !

Kayseri’ye farklı şehirlerden uçmanın maliyeti uçacağınız güne kaç gün önceden bilet aldığınıza ve hangi şehirden geldiğine göre değişiklik gösteriyor. Kayseri’ye İstanbul’dan uçmanın maliyeti ortalama 2 bin TL’den başlarken Kayseri’ye Antalya’dan uçmanın ortalama maliyeti 3 bin 500 TL civarında seyrediyor.

Yarına Alırsan Daha Pahalı-5 Gün Sonra Alırsan Daha Uygun:

Bilet fiyatları alındığı güne göre ciddi oranda değişiklik gösteriyor 9 Ağustos tarihinde İstanbul dan akşam saatlerinde Kayseri ye uçmak isteyen birisi eğer biletini 5 gün önceden alırsa ortalama 1800 TL ücret öderken. Biletini bir gün önceden alan birisinin ödediği rakam 4 bin TL ye kadar çıkabiliyor. Bu durum havayollarının fiyat politikaları ve uçak doluluk oranına göre değişiklik gösteriyor. 

Kayseri’ ye Antalya’dan Uçtuğunuzda…

Kayseri’ye direkt uçmanın maliyeti ise aktarmalı uçuşlara göre daha uygun Kayseri’ye Antalya’dan uçmak isteyen birisi uçmak istediği günden 1 gün önce bilet aldığında 4 bin 200 TL gibi bir ücret öderken, 5 gün önceden bilet alan birisi 4 bin 100 TL gibi bir ücret ödüyor. Kayseri’ye Antalya’dan İstanbul aktarmalı olarak uçmanın maliyeti ise 3 bin 500 TL civarında seyretmekte.

Bilet satın alırken hem havayolu şirketlerinin sitelerinden hem de ucuz bilet satan internet sitelerinden bilet fiyatlarını takip etmek daha ekonomik bir yol olarak karşımıza çıkıyor.

*Bu haber 8 Ağustos tarihindeki bilet fiyatlarının ortalaması alınarak hazırlanmıştır.