Kayseri'ye Uçmak İçin Kuş Mu Olmak Gerek?

Kayseri yaz ayları ile yerli yabancı çok sayıda kişiyi ağırlıyor. Şehre gelenlerin büyük bir kısmı havayolunu tercih ediyor. Peki Kayseri'ye uçmanın bedeli ne kadar sizler için araştırdık.

Kayseri'ye Uçmak İçin Kuş Mu Olmak Gerek?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri, İç Anadolu’nun ortasında etrafındaki iller için ticari merkez konumunda olan bir şehirdir. Kayseri’nin bu konumu Kayseri Havalimanı içinde büyük önem arz etmekte, Kayseri Havalimanı’na çok sayıda şehirden ve ülkeden doğrudan uçuşlar gerçekleştirilmekte. Peki Kayseri’ye uçmanın bedeli ne kadar? 

Kayseri’ye Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Uçmanın Bedeli Ne Kadar? 

Kayseri’ye havayolu ile İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan 31 Ağustos’ta gelmek isteyen bir yolcu eğer biletini bir gün önceden alırsa ödeyeceği tutar 2000 TL civarında seyrediyor. Eğer aynı kişi biletini 4 gün önceden alırsa ortalama 1200 TL bandında bir ücret ödüyor. Bunun sebebi havayolu şirketlerinin fiyat politikaları lakin uçak doluluk oranı göz önüne alındığı sona kalan biletlerin son koltukları temsil ettiği söylenebilir. 

Kayseri’ye İstanbul Havalimanı’ndan Uçmanın Bedeli Ne Kadar?

Kayseri’ye İstanbul’un Avrupa yakasında bulunan İstanbul Havalimanı’ndan 31 Ağustos’ta uçmak isteyen birisi biletini bir gün önceden alırsa ortalama olarak 3800 TL gibi bir tutarı gözden çıkarması gerekiyor. Eğer bu kişi biletini 4 gün önceden alırsa bu rakam 2500 TL ye kadar düşüyor ve bu kişi ortalama olarak 1200 TL tasarruf etmiş oluyor. 

Kayseri’ye İzmir Adnan Menderes Havalimanı’ndan Uçmanın Bedeli Ne Kadar? 

Kayseri’ye İzmir Adnan Menderes Havalimanı’ndan uçmak isteyen bir yolcu diğer illere göre daha fazla bir tutarı yolculuk için gözden çıkarması gerekiyor öyle ki 5 gün sonra Kayseri’ye bilet almak isteyen birisi ortalama olarak 3000 TL öderken bir gün önce alınan bir bilette bu tutar 5000 TL ye kadar çıkabiliyor. Aktarmalı uçuşlarda ise bu rakam havayollarına göre artış veya azalış gösterebiliyor.

Kayseri’ye Antalya Havalimanı’ndan Uçmanın Bedeli Ne Kadar?

Kayseri’ye Akdeniz Bölgesinin popüler tatil rotasyonlarından olan Antalya’dan uçmanın bedeli ise ortalama 2000 TL... Bu rakam havayollarına ve uçuşun gece mi, gündüz mü yapıldığına göre büyük farklılıklar içeriyor. Antalya’dan 5 gün sonra Kayseri’ye gelmek isteyen birisinin yaklaşık olarak 2500 TL gibi bir bedeli gözden çıkarması gerekiyor aynı şekilde yarın Kayseri’ye gelmek isteyen birisinin de 3000 TL gibi bir tutarı köşeye ayırması gerekiyor. 

Kayseri’ye Düsseldorf Havalimanı’ndan Uçmanın Bedeli Ne Kadar?

Kayseri’ye aynı zamanda çok sayıda ülkeden de doğrudan uçuşlar gerçekleştiriliyor bu uçuşların başında ise Almanya Federal Cumhuriyeti geliyor. Almanya’nın Düsseldorf Havalimanı’nın dan Kayseri’ye gelmek isteyen bir yolcunun ödemesi gereken tutar ise şaşırtıcı bir şekilde yurtiçi uçak biletleri kadar. Almanya’dan Kayseri’ye gelmek isteyen birisinin ortalama olarak 3500 TL ödemesi yeterli oluyor. 

Kayseri'ye Uçmak İçin Kuş Mu Olmak Gerek?

Kayseri’ye Viyana Havalimanı’ndan Uçmanın Bedeli Ne Kadar?

Kayseri’ye Avusturya’nın başkenti Viyana’dan uçakla gelmek isteyen birisi doğrudan uçuşların çokluğu sayesinde kolaylıkla gelebilir. Ortalama olarak 4000 TL seviyesinde olan bilet fiyatları havayollarının koltuk kalitesi ve şirketine göre farklılık gösteriyor. 

Kayseri’ye Amsterdam Havalimanı’ndan Uçmanın Bedeli Ne Kadar?

Kayseri’ye Hollanda Krallığı'nın başkenti Amsterdam’dan uçmanın bedeli ise görenleri şaşırtıyor lakin kanallar şehri olarak bilinen ve Dünya üzerinde en çok ziyaret edilen 5. Şehir konumundaki Amsterdam’dan Kayseri’ye uçmak isteyen birisinin ödemesi gereken tutar 4500 TL seviyesinde seyrediyor. 

Kayseri'ye havayolu kullanarak ulaşım kolay ve pratik olurken fiyatları pahalı bulan vatandaşlar 'Kayseri’ye Uçmak İçin Kuş Mu Olmak Gerek?' diyerek sitemlerini dile getirdi. 

*Bu haberde yer alan bilet fiyatları 27 Ağustos tarihinde çeşitli internet sitelerinden derlenmiştir.