Kayseri'ye uyku yok! Sabahı Sabah edeceksiniz!

Kayseri'de uykusuz geceler kapıda... Son günlerde günlük yaşamı olumsuz etkileyen kavurucu sıcaklar özellikle gece saatlerinde uykuya dalmayı zorlaştırıyor. Bu durum ne zamana kadar sürecek?

Kayseri'ye uyku yok! Sabahı Sabah edeceksiniz!

Kayseri’de artan sıcaklıklar nedeniyle gece saatlerinde vatandaşlar uykusuz kalabilir. Son günlerde etkisini artıran sıcak hava dalgası, şehirde günlük yaşamı olumsuz etkilerken, özellikle gece saatlerinde uykuya dalmayı zorlaştırıyor.

Kayseri'ye uyku yok! Sabahı Sabah edeceksiniz!

Meteoroloji uzmanlarından gelen bilgilere göre, aşırı sıcaklar tüm yurtta etkili olmaya devam edecek. Bu durum, Kayseri’de de gece sıcaklıklarının düşmemesine ve vatandaşların uyku düzenlerinin bozulmasına yol açabilir. Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, sıcak hava dalgasının süreceğini belirterek, özellikle sağlık üzerindeki olumsuz etkiler konusunda vatandaşları uyardı. Şen, ısı çarpmalarına karşı dikkatli olunması gerektiğini vurguladı.

Sıcaklıkların etkisinin 25 Ağustos'a kadar sürmesi bekleniyor. Vatandaşların, bu süreçte meteorolojik uyarılara dikkat etmeleri ve sağlıklı kalmak için gerekli önlemleri almaları büyük önem taşıyor.