Kayseri'ye yağışlar ne zaman geliyor?

Mayıs ve Haziran ayı boyunca yoğun yağan yağmurlar, yeniden geliyor. Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü'nün hava tahminlerinde Kayseri'de beklenen yağmur ne zaman yağacak? Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde…

Kayseri'ye yağışlar ne zaman geliyor?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Mayıs Haziran ayı, tüm Türkiye’de bol yağışlı geçmişti. 
Son yılların en yoğun yağışı sonrasında hava sıcaklıkları birden artmış ve mevsim normallerinin üstüne çıkmıştı. Ay boyunca devam eden yağmurlar yeniden geliyor. Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü’nün hava tahminlerini açıkladı. Buna göre 9 Temmuz Pazar günü Kayseri genelinde gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Yağmurların Pazartesi günü de devam etmesi tahmin ediliyor. Mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıkları vatandaşı bunalttı. Pazar ve pazartesi günleri beklenen yağmurlar bir nebze de olsa serinletecek. 
Bu iki günde Kayseri ve tüm ilçelerinde de yağmur bekleniyor. Pazar hava sıcaklığının gündüz 27, gece ise 12 derece olması öngörülüyor. Pazartesi günü ise gündüz 23, gece ise 11 derece olması bekleniyor. 
8 Temmuz Cumartesi günü bölge genelinin az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklığının mevsim normalleri civarında seyredeceği öngörülüyor. Bugüne özel güncel meteorolojik uyarı bulunmuyor. 
Salı günü yağmurların sona ermesi beklenirken, hava sıcaklıklarının da artacağı açıklandı.