Kayseri'ye yağmur mu geliyor? 28 Ağustos 2023

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 28 Ağustos 2023 hava durumu tahminlerini paylaştı. 8 kent için sarı kodlu uyarı yapılırken Kayseri'de de yağmur yağacak mı merak konusu oldu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde…

Kayseri'ye yağmur mu geliyor? 28 Ağustos 2023

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 28 Ağustos 2023 hava durumu tahminlerini paylaştı. 8 kent için sarı kodlu uyarı yapılırken yağışların, Adana, Hatay, Osmaniye, Maraş, Kayseri, Sivas ve Elazığ'da kuvvetli olması bekleniyor. Öte yandan hava sıcaklığının iç ve güney kesimlerde 3 ila 6 derece azalacağı tahmin ediliyor.

Kayseri'ye yağmur mu geliyor? 28 Ağustos 2023

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Akdeniz ve Doğu Karadeniz ile Kocaeli, Sakarya, Konya, Kayseri, Nevşehir, Niğde, Sivas, Tokat, Ordu, Malatya, Erzincan, Dersim, Elazığ, Bingöl, Gaziantep ve Kilis çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Adana, Hatay, Osmaniye, Kahramanmaraş’ın batısı, Kayseri’nin güney ve doğusu ile Sivas’ın güneybatısı ve Elazığ çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğünün yaptığı açıklamaya göre ise, 28 Ağustos Pazartesi günü Kayseri'de, Bölge genelinin parçalı ve az bulutlu, zamanla güneydoğu kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği Kayseri, Sivas ve Nevşehir çevrelerinin öğle saatlerinden sonra yer yer çok bulutlu yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.