Kayseri'ye Yeni Atama

Yozgat İl Afet ve Acil Durum Müdürü olarak görev yapan Rifat Genç, Kayseri İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'ne atandı. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de…

Kayseri'ye Yeni Atama

Atama süreci kapsamında, Genç, Kayseri Valisi Mehmet Ali Özkan’a veda ziyaretinde bulundu. Vali Özkan, Genç’e Yozgat’taki başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ederken, Kayseri’deki yeni görevinde başarılar diledi.

Rifat Genç'in Kariyer Yolculuğu

1982 yılında Kayseri’de doğan Rifat Genç, eğitim hayatına Kayseri’de başladı. İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi Jeodezi ve Fotogrametri (Harita) Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra, yüksek lisansını Erciyes Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Harita Mühendisliği bölümünde tamamladı.

Kariyerine 2009-2010 yıllarında Kayseri Kocasinan Belediyesi İmar Müdürlüğü’nde Harita Mühendisi olarak başlayan Genç, 2010 yılında Kayseri İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’nde Harita Mühendisi olarak atanarak, afet ve acil durum yönetiminde önemli bir rol üstlendi. Evli ve iki çocuk babası olan Genç, yeni görevinde Kayseri’ye katkı sağlamayı hedefliyor.