Kayseri'ye yeni terminal geliyor – İhalesi Başladı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Etüt ve Projeler Dairesi Başkanlığı yeni terminal için ihalenin başladığını duyurdu. İhalenin detayları Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Kayseri'ye yeni terminal geliyor – İhalesi Başladı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Etüt ve Projeler Dairesi Başkanlığı Develi İlçesi Terminal Binası Yapım işi için ihalenin başladığını duyurdu. Açık ihale usulü ile ihale edilecek olan terminal binası yapım işinin teklifleri EKAP üzerinden alınacak.

İhaleye son teklif verme tarih ve saati 7 Ekim Pazartesi saat 10.30 olarak açıklandı. Sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 5 gün içinde yer teslimi yapılarak çalışmaların başlayacağı ifade edildi. Teslim tarihi içinde 300 takvim günü belirtildi. Terminal binasının toplam 1.500 m2 inşaat alanlı tek katlı betonarme bina olacak şekilde yapılacağı belirtildi. İhale komisyonu Kayseri Büyükşehir Belediyesi 3. Kat 314 nolu odada toplanacak.  

İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ise şöyle;

Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren bilgiler

Tüzel kişilerde; isteklilerin yönetimindeki görevliler ile ilgisine göre, ortaklar ve ortaklık oranlarına (halka arz edilen hisseler hariç)/üyelerine/kurucularına ilişkin bilgiler idarece EKAP’tan alınır.

Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.

Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.

İhale konusu işte idarenin onayı ile alt yüklenici çalıştırılabilir. Ancak işin tamamı alt yüklenicilere yaptırılamaz.

Tüzel kişi tarafından iş deneyimi göstermek üzere sunulan belgenin, tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde, ticaret ve sanayi odası/ticaret odası bünyesinde bulunan ticaret sicil memurlukları veya yeminli mali müşavir ya da serbest muhasebeci mali müşavir tarafından ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriye doğru son bir yıldır kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu gösteren belge.

Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler

İsteklinin ihalenin yapıldığı yıldan önceki yıla ait yıl sonu bilançosu veya eşdeğer belgeleri

İsteklinin ihalenin yapıldığı yıldan önceki yıla ait yıl sonu bilançosu veya eşdeğer belgeleri

İhalenin ayrıntıları için TIKLAYINIZ...