Kayseri Yine Gündem Oldu! Alışılmışın Dışında Görünümüyle Şaşırttı

Kayseri'nin Talas İlçesine bağlı Bahçelievler Mahallesi'nde bulunan bir kavşak, sosyal medyada gündem oldu. Kavşağın, alışılmışın dışında görüntüsü görenleri şaşırttı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de...

Kayseri Yine Gündem Oldu! Alışılmışın Dışında Görünümüyle Şaşırttı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri'nin Talas ilçesinde bulunan Bahçelievler Mahallesi'nde yer alan bir kavşak, alışılmışın dışında görüntüsüyle gündem oldu. Kavşaklarda genelde ortasında yeşillik alan ve taşlarla çevrili bir düzenleme kullanılırken, bu kavşakta sadece plastik bariyerlerle çevrili bir alan yapılmış olması görenleri şaşırttı.

Geleneksel düzenlemenin dışında

Sosyal medya kullanıcıları, bu alışılmışın dışında kavşak düzenlemesini fotoğraflayıp paylaştı. Kavşağın, estetik ve işlevselliği açısından standartların dışında olduğu vurgulandı. 

Kayseri Yine Gündem Oldu! Alışılmışın Dışında Görünümüyle Şaşırttı

Kavşağın tasarımı, estetik açıdan eleştirilirken, bazı kullanıcılar işlevselliği ve maliyet açısından avantajlı olabileceğini belirtti. Plastik bariyerlerin, bakım ve onarım gereksinimlerini azaltabileceği, ayrıca daha düşük maliyetli bir çözüm sunabileceği ifade ediliyor. Ancak, kavşağın görsel olarak daha geleneksel düzenlemelere kıyasla estetikten yoksun olduğu da dile getiriliyor.

Bu alışılmadık kavşak düzenlemesi hakkında yetkililerden resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak bariyerlerle kaplı alanın sonradan yenilenebileceği tahmin ediliyor.