Kayseri yollarında çarptı süsü verme iddiaları

Kayseri'de bazı sosyal paylaşım sitelerinde sürücüler, Kayseri yollarında bazı çete üyelerinin araçların önüne atlayarak çarptı süsü verip mahkemeye dava açtıkları iddiasında bulundu.

Kayseri yollarında çarptı süsü verme iddiaları

Konuya ilişkin olarak bir sürücü, Kayseri yollarında gece geç saatlerde sürücülerin önüne atlayan çete üyelerine karşı vatandaşları uyarırken, paylaştığı ifadelerde şunları dile getirdi; “Artık yollarda özellikle akşam geç saatlerde ilerlerken araçların önüne atlayıp çarptı süsü vermeye ve tazminat almak amaçlı mahkemeye veriyorlar... Sürücüler dikkat li olsunlar bunun bir çete grup olduğu söyleniyor… Çarptığın kişinin ailesi de kazanın olduğu bölgelerde kamera kayıtları olan yerlere gidip tehdit ediyorlar görüntüleri silin diye... Allah böyle şeytanlardan korusun...”
 
YETKİLİLERİN KIONUYU ARAŞTIRMASI GEREKİYOR
 
Sosyal paylaşım sitlerinde söz konusu iddiaların ve uyarıların yetkililer tarafından araştırılması gerektiği görülürken, iddianın doğru olması ihtimaline karşı da sürücülerin özellikle gece geç saatlerde daha dikkatli olmaları ve tedbiri elden bırakmamaları önem arz ediyor. HABER-KAAN AKBAŞ