Kayseri'de engelliler dostluk maçında karşılaştı

3 Aralık Dünya Engelliler Günü olması nedeniyle Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü personeli ile Kayseri Görme Engelliler Futsal Takımı karşı karşıya geldi. Müsabakayı 10-8 Kayseri Görme Engelliler Futsal Takımı kazandı.

Kayseri'de engelliler dostluk maçında karşılaştı

Talas spor salonunda oynanan müsabakada Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü personeli ile Kayseri Görme Engelliler Futsal Takımı karşı karşıya geldi. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle oynanan karşılaşmayı Kayseri Görme Engelliler Futsal Takımı 10-8 kazandı. Karşılaşmanın ardından konuşan Kayseri Görme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Süleyman Ekici, "B2 ve B3 yeni kurduğumuz bir takım. Trabzon’da yükselme grubunda takımımız namağlup bir şekilde finale kadar yürüdü. Sadece finalde kaybetti ve bir üst lige yükseldi. Bu sevincimizi de Gençlik Spor İl Müdürlüğü ile kutlama yönünde paylaşmış olduk. Katkı sunan herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Melikgazi İlçe Spor Müdürü Atalay Yaman ise, "Biz gerçekten bu maçta bu kadar zorlanacağımızı tahmin etmedik. Biz böyle arkadaşları gördükten sonra engelin hiçbir şey olduğunu ve arkadaşların hayatına engel teşkil etmeyeceğini düşünüyoruz. Hepsi pırıl pırıl yetenekli gençlerimiz. İnşallah yolları açık olur" şeklinde konuştu.

Kayseri Görme Engelliler Futsal Takımı antrenörü Ömer Eşkara da, "B2 ve B3 takımımız henüz yeni kuruldu. Buna rağmen Trabzon’da gerçekleştirilen turnuvada ikinci olduk. Dünya Engelliler Gününde de güzel bir etkinlik gerçekleştirdiğimiz için herkese teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.