Kayseri'de fatura ödeme kiosk çilesi

Kayseri'de son zamanlarda iyiden iyiye yaygınlaşan yeni fatura ödeme biçimi olan fatura ödeme kioskları vatandaşlara mağduriyet yaşatıyor.

Kayseri'de fatura ödeme kiosk çilesi

Geçtiğimiz pazar günü İldem, Beyazşehir ve İldem TOKİ bölgesindeki bütün kioskların arıza verdiğini ifade eden vatandaşlar, fatura ödemek için semt semt gezerken, yine de faturalarını ödemeyi başaramadı.
 
Konuya ilişkin görüşlerini paylaşan vatandaşlar, İldem’deki, İldem TOKİ’deki ve Beyazşehir’deki bulunan fatura ödeme kiosklarını dolaştıklarını yine de ödemeyi gerçekleştiremediklerini ifade etti. Kioskların bir çoğunda ekranda arızalı uyarısının iletildiği belirtilirken, bazılarının da parayı kabul etmediği bildirildi. Konuya ilişkin mağdur vatandaşlardan birisi; “Ne zaman gelsek, nereye gitsek bu fatura ödeme kioskları arızalı. Eğer böyle olacaksa ve bu hizmeti gerektiği gibi vermeyeceklerse bilelim, bize bildirsinler. Olmadı bunları kaldırsınlar da biz de güvenip mağdur olmayalım. Zor olsa da merkezine gidip yatırlarım. 3 semti dolaştım yine faturamı ödeyemedim. Böyle hizmet olmaz. Bu soğukta, rüzgarda perişan olduk” şeklinde konuştu. HABER-FOTO: KAAN AKBAŞ