KAYSERİ'DE KAZA KARA NOKTASI YOK!

'Bir karayolunda trafik kazalarının sık meydana geldiği kesim ile sık kaza noktası'nı ifade eden ve iyileştirme yapılması gereken kaza kara noktasının Kayseri'de bulunmadığı ortaya çıktı.

KAYSERİ'DE KAZA KARA NOKTASI YOK!

Karayolları Genel Müdürlüğü’nden (KGM) elde edilen bilgilerde, 2018 yılında iyileştirilmesi planlanan kaza kara noktaları içerisinde Kayseri’nin yer almadığı dikkatleri çekerken, Türkiye’de ise bir çok noktada kaza kara noktası bulunduğu ve iyileştirme yapılmasının planlandığı kayıtlara geçti.
 
TÜRKİYE’DE 63 KAZA KARA NOKTASI
 
Kayseri’de 2018 yılı itibariyle bulunmayan kaza kara noktasının ülke genelinde ise toplam 63 noktada bulunduğu görüldü. Aralarında Afyonkarahisar, Ağrı,  Aksaray, Ankara, Balıkesir, Batman, Bursa, Hakkari, Hatay, Kırşehir, Konya, Muş, Trabzon, Yozgat gibi illerin bulunduğu ve toplam 63 noktada bulunan kaza kara noktası bildirilirken, en çok kaza kara noktası bulunan ilin ise Ankara olduğu paylaşıldı.
 
2019’DA KAYSERİ’DE TESPİT EDİLİR Mİ MERAK KONUSU!
 
Karayolları Genel Müdürlüğü’nün 2018 yılında tespit ettiği ve iyileştirme yapma planı yaptığı bilgilerde Kayseri’de kaza kara noktası bulunmadığı kayıtlara geçerken, içerisinde bulunduğumuz 2019 yılında yapılan araştırmalarda kaza kara noktasının tespit edilip edilmeyeceği ise merak konusu oldu. HABER: KAAN AKBAŞ