Kayserigaz 9. Geleneksel voleybol turnuvası başladı

Kayserigaz'ın her yıl geleneksel olarak düzenlediği voleybol turnuvasının 9.'su birbirinden iddialı takımların mücadelesi ile başladı.

Kayserigaz 9. Geleneksel voleybol turnuvası başladı

Çalışanlarını yoğun iş yaşamından bir nebze olsun uzaklaştırmak için elinden geleni yapan Kayserigaz, geleneksel hale getirilen voleybol turnuvasının 9.’su 2 Mayıs itibarı ile başladı. Önceki günlerde yapılan kura çekimleri sonrası takımların eşleşmesiyle turnuvanın ilk maçı Kayserigaz kampüs alanı içinde büyük bir mücadele içinde gerçekleşti. Çalışanların yoğun iş yaşamından biraz da olsa uzaklaşması ve eğlenmeleri sağlandı.

Kayserigaz 9.’cu Geleneksel Voleybol Turnuvası’na 8 takım, halinde toplam 70 çalışan katılmak için başvuruda bulundu. Haftada 3’er maç olarak oynanması planlanan turnuvanın galibi, 2 Haziran Perşembe günü oynanacak olan final maçı ile sonuçlandırılacak. Kayserigaz İnsan Kaynakları Sorumlusu Ahmet Yalçın yaptığı açıklamada; “Her yıl çalışanlarımız için mümkün olduğunca farklı etkinlikler gerçekleştirebilmek için, elimizden gelen tüm imkanları kullanıyoruz. Gerçekleştirilen etkinliklerle çalışanlarımızı yoğun iş yaşamından uzaklaştırarak, motivasyonlarını arttırarak iç iletişimi güçlendirmeyi amaçlıyoruz” dedi.