Kayserigücü'nde Eğin dönemi

Süper Amatör Küme Ekiplerinden Kayserigücü'nde yeni dönem. AS Başkan İsmail Eğin, kulüp başkanlığını görevini Oğuz Doğanyiğit'ten devraldı.

Kayserigücü'nde Eğin dönemi

Yeni sezonda da Süper Amatör Küme’de mücadele edecek olan Ejder İş Makineleri Kayserigücü’nde görev değişimi yaşandı. AS Başkan İsmail Eğin, başkanlık görevini Oğuz Doğanyiğit’ten devraldı. 
Uzun yıllar kulübün AS başkanlık görevini yürüten iş insanı İsmail Eğin, yeni sezonda kulübün yeni başkanı oldu. Eğin, gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısı sonrası görevi Oğuz Doğanyiğit’ten devraldı.


Yeni sezona hazırlanmayı düşünmeyen ve ligden çekilme kararı alan Kayserigücü’nde İsmail Eğin’nin gelmesiyle birlikte yeni ve önemli adımlar atacak. Kulüp 2023-2024 sezonunda Süper Amatör Küme’de yine boy gösterecek.

Kayserigücü'nde Eğin dönemi

Rasim Aykurt Kayserigücü FK'da...

Geçen sezon Başakpınarspor'u çalıştıran ve takımı ligde tutan antrneör Rasim Aykurt, yeni sezon için Kayserigücü FK ile anlaşma sağladı.

Kulüpten yapılan açıklamada,"Kulübümüz 2023 - 2024 sezonu için antrenörlük konusunda Rasim Aykurt ile anlaşmaya varmıştır. Anlaşmanın hem kulübümüze hem de hocamıza hayırlı olmasını diler başarılar dileriz.  Hoşgeldin Rasim Hoca" ifadeleri kullanıldı.