Kayserili Bakan Türkiye'de Birinci Oldu!

HBS Araştırma Şirketi 5 bin kişi ile yüz yüze görüşerek 'Hükümette en beğendiğiniz bakan hangisidir?' sorusunu yöneltti. Kayserili Bakan bu listede birinci olarak seçildi. Bakın, hangi Bakan? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Kayserili Bakan Türkiye'de Birinci Oldu!

HBS Araştırma Şirketi 5 bin kişi ile yüz yüze görüşerek ‘Hükümette en beğendiğiniz bakan hangisidir?’ sorusunu yöneltti. Kayserili Bakan Mehmet Özhaseki bu listede birinci sırada yerini aldı.

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, afet konutlarının yapımına ilişkin ilgisi ve aralıksız çalışması ile vatandaş tarafından büyük takdir toplamaya devam ediyor. Bakan Özhaseki katıldığı tüm programlarda deprem bölgesindeki çalışmaları anlatarak, depremlerin yıl dönümünde 76 bin 624 konutu hak sahiplerine teslim ettiklerini söyleyerek, yıl sonuna kadar 200 bin konutu daha teslim edeceklerini vurguluyor.

Halk Anketle Onayladı!

Çalışmalarına durmadan devam eden Bakan Özhaseki, halkın beğenisi toplamaya devam ederken, yapılan anketin sonuçları bu takdiri onayladı. HBS Araştırma Şirketi’nin yaptığı anket sonuçlarına göre, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yüzde 11,14 ile birini sırada yer alırken, Mayıs ayında yapılan ankette yüzde 12 ile  en beğenilen ikinci Bakan olarak seçilmişti.

Bakan Özhaseki’yi sırasıyla; Hakan Fidan, Ali Yerlikaya, Abdülkadir Uraloğlu ve Mahinur Özdemir Göktaş takip etti.