Kayserili Deniz Akkaya'dan olay paylaşım - Birilerinin üstünde tepinsin diye...

Kayserili ünlü model ve sunucu Deniz Akkaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile dikkatleri üzerine çekti. Akkaya, kızı ile ne yaşadı? Akkaya, 'Ben Bu hayatı, birileri üstünde tepinsin diye inşa etmedim' dedi. Efe Özbilgin hakkında da çarpıcı açıklamalarda bulundu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayserili Deniz Akkaya'dan olay paylaşım - Birilerinin üstünde tepinsin diye...

Aslen Kayseri Akören'in Uzunyayla köyünden Çerkes kökenli bir alienin kızı olan ünlü model ve sunucu Deniz Akkaya, yaptığı paylaşımla magazin dünyasının gündemine oturdu. Akkaya, kız ile yaşadığı olayı anlatırken eski eşi Efe Önbilgin'i de 'ruh hastası' şeklinde nitelendirdi.

Deniz Akkaya, 15 yaşındaki kızı ile yaşadığı kavgayı sosyal medyadan paylaştı. Akkaya, kızının kendisinden gizli yurtdışı planları yaptığını telefonuna el koyduğunu bundan dolayı da kızının kendisini balkona kitlediğini söyledi. Deniz Akkaya açıklamalarında 1997 yılında ''son derece yanlış bir baba seçimi ile hamile kalıp hayatının kabusa döndüğünü'' vurguladı.

Kayserili Deniz Akkaya'dan olay paylaşım - Birilerinin üstünde tepinsin diye...

Akkaya: Allah tüm annelere sabır versin

X sosyal medya hesabından açıklamalar yapan Akkaya'nın paylaşımları kısa sürede binlerce görüntülenme aldı. Akkaya, ''1997 senesinde başlayan kariyerin ve çok mutlu bir hayatın akabinde son derece yanlış bir baba seçimi ile hamile kaldım ve hayatım resmen kabusa döndü. Bir ruh hastası ile verdiğim velayet savaşı bir ömür sürdü. Az önce 16 senedir resmen tek başıma baktığım kızımın benden ısrarla sakladığı telefonunu  ele geçirdim. benden habersiz yurtdışı planları ve fazlasını bulmam neticesinde telefona el koydum. Fiziken bana saldırması yetmediği gibi beni 1.5 saat balkona kitledi.komşuların ve güvenliğin ricaları karşılıksız kalınca 3 kez 112 yi aramam neticesinde kurtarıldım. Polislere de karşı çıkan sonrasında birde hızını alamayıp bana itibar suikasti yapan bu ruh haline ,ergenliğin arkasına saklanmasına izin vermeyeceğim. Biz nerede hata yaptık biliyor musunuz? kontrolsüzce severek. Anne olmak bu değil ve olmamalı. Allah tüm annelere sabır versin.'' dedi.

'Bilip bilmeden bu hayatı yorum yapmayın'

Kızının itibar suikastine geçtiğini ifade eden Akkaya şunları kaydetti: ''Bazı gerizekalılar benim hayatımı yaşamazken boş yapıyor!!! Beni saatlerce balkona kitleyen kızım,polisleri aramaya cesaret edemez derken aramam neticesinde gelen ekiplere çıkardığı zorluk yetmedi birde beni dövdü diyerek itibar suikastine geçti. Ben bu hayatı,birileri üstünde tepinsin diye inşa etmedim. Bilip bilmeden bu hayatı yorum yapmayın!!!''