Kayserili esnaf yine uyanıklığını konuşturdu!

Kayseri'de elektrikli araçların artması ticari zekası ve uyanıklığıyla bilinen Kayseri esnafının gözünden kaçmadı. Esnafın yeni hizmeti müşterilerin de hoşuna gitti. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Kayserili esnaf yine uyanıklığını konuşturdu!

Kayseri'de Tesla ve TOGG marka başta olmak üzere trafikte elektrikli araç sayısı her geçen gün artıyor. Bunu fırsat bilen Kayseri esnafı ise yine yapacağını yaptı. Restoran önlerine koyulan şars istasyonları sayesinde vatandaşlar hem araçlarını şarj edilyor hem de yemek yiyor.

Türkiye'nin yerli ve milli akıllı cihazı TOGG trafikte kendini göstermeye devam ediyor. Bunun yanı sıra Tesla, Peugeot veya BMW gibi markaların elektrikli araçları da trafikte boy gösteriyor. Kentte ilgi odağı olan TOGG sürücüleri araçtan memnun kaldıklarını belirtiyor.

Kayserili esnaf yine uyanıklığını konuşturdu!

Kayseri'de elektrikli araç sayısı her geçen gün artıyor!

Kentte hızla artan elektrikli araçlar Kayseri esnafının da gözünden kaçmadı. İşletme sahipleri bu durumu dikkate alarak araç park yerlerine elektrikli şarj istasyonları kurdu. Vatandaşlar böylelikle yemek yerken araçlarını şarj istasyonlarına bırakıyor.

Kayseri'de Fier Restoran ve çeşitli gıda işletmelerini bulunduran Erciyes Kültür Merkezi bu anlamda öne çıkan işletmeler oluyor. Ancak kent genelindeki pek çok restoran bu durumu değerlendirerek park yerlerine şarj istasyonları kurmayı ihmal etmiyor.