Kayserili fenomen sıcak havaya isyan etti - Sosyal medya yıkıldı!

Yazar ve aynı zamanda sosyal medya içerik üreticisi, Kayserili fenomen Şaban Büyükbakırcı, yüksek sıcaklık değerleri karşısında Kayserili vatandaşın sıkıntısını mizahi bir yolla dile getirdi. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile kısa sürede büyük beğeni ve yorum aldı. 'Kayseri Motoroloji Müdüllüğü 2' isimli paylaşımında ne anlatıyor?  Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayserili fenomen sıcak havaya isyan etti - Sosyal medya yıkıldı!

Yazar ve aynı zamanda sosyal medya içerik üreticisi, Kayserili fenomen Şaban Büyükbakırcı, yüksek sıcaklık değerleri karşısında Kayserili vatandaşın sıkıntısını mizahi bir yolla dile getirdi.

Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile kısa sürede büyük beğeni ve yorum aldı. Kayseri ağzı ile Meteroloji’yi arayan bir kadını canlandıran Büyükbakırcı’nın paylaşımı izlenme ve paylaşım rekoru kırdı. 

“Kayseri Motoroloji Müdüllüğü 2” başlığıyla sosyal medya hesaplarından video paylaşan Büyükbakırcı, izleyenleri eğlendirdi.

Kayseri'de sıcaktan bunalan bir teyzeyi canlandırarak meterolojiye sitemini Kayseri ağzı ifade eden bir video hazırlayan Büyükbakırcı, takipçilerini güldürüyor.

Kayserili fenomen sıcak havaya isyan etti - Sosyal medya yıkıldı!

Amcan klima taktırmış, klimacı Kayseri'de ilk klimayı siz taktırdınız demiş

Alo yavrum motoroloji müdüllüğü mü? Bildin mi beni ben İkbal teyzen dün aradıydım. Allah senin ciğerine inmeler insin emi! Gözün kör olmaya! Bir de cevap veriyoğ bağa. Ben seni aradığım a 35 dereceydi boğün 37 derece. Niye böyle ediyonuz siz yav? Amcan dün bak sinirle gitti klima tahtırdı eve. Klimacı demiş ki amca Kayseri'de ilk klimayı tahdıran olarak sen tarihe geçtin demiş. Hep bunlar sizin yüzünüzden!