Kayserili Fenomen Tülay Erkan ve Ailesinin Durumu Nasıl?

Sosyal medya fenomeni olarak tanınan Kayserili Tülay Yerlikaya Türk ve ailesi, meydana gelen bir trafik kazasında yaralandı. Peki, ünlü fenomen ve ailesinin durumu nasıl? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Kayserili Fenomen Tülay Erkan ve Ailesinin Durumu Nasıl?

Sosyal medya fenomeni olarak tanınan Kayserili Tülay Yerlikaya Türk (Tülay Erkan) ve ailesi, Kayseri’nin Özvatan ilçesinde meydana gelen bir trafik kazasında yaralandı. Kazada, Yerlikaya'nın belinin kırıldığı, çocukları Eleysa ve Uhud'un tedavi altında olduğu, kızı Tuana'nın ise sırtında kırık tespit edildiği öğrenilmişti. Durumlarının nasıl olduğu takipçileri tarafından araştırılıyor.

Kayserili Fenomen Tülay Erkan ve Ailesinin Durumu Nasıl?

Tülay Yerlikaya’nın yakın arkadaşı olarak bilinen Gülümser İşçi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla Tülay Yerlikaya ve ailesinin durumu hakkında güncel bilgileri paylaşıyor. Kazayı eşi hafif yaralarla atlatırken, Tülay Yerlikaya’nın belinde kırık olduğu, kızı Tuana’nın ise sırtında kırık olduğu bilgisi alındı. Aile üyelerinin sağlık durumlarının yakından takip edildiği ve tedavi süreçlerinin devam ettiği bildirilirken, küçük çocukları Eleysa ve Uhud’un tedavisinin devam ettiği bilgisi İşçi tarafından paylaşıldı.

Kayserili Fenomen Tülay Erkan ve Ailesinin Durumu Nasıl?

İşçi son paylaşımında Tülay Yerlikaya’nın büyük kızı Tuana’nın yoğun bakıma alındığı söylemlerine sert çıktı. İşçi açıklamasında, ‘Lütfen saçma dedikodular yaymayın. Bu söylentilerin gerçekliği yok. Kimse yoğun bakımda değil. Şu an iyileşme sürecindeler. Yakın zamanda da Tülay zaten ses verecektir’ ifadelerinde bulundu. Durumlarının stabil olduğunu ileten İşçi, şu anda iyileşme sürecindeler, durumları iyi ifadelerinde bulundu.