Kayserili fenomenden ilk açıklama geldi

Kazada yaralanan Tülay Erkan'dan takipçilerine mesaj var. O anları takipçilerine anlattı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde..

Kayserili fenomenden ilk açıklama geldi

Geçtiğimiz gün Sosyal medya fenomeni olarak tanınan Kayserili Tülay Yerlikaya Türk ve ailesi, meydana gelen bir trafik kazasında yaralanmıştı. 

Kazadan sonra ünlü fenomenden ilk açıklama geldi.

Kaza anının dehşetini sosyal medya hesabından paylaşan Tülay Yerlikaya o arabadan sağ çıkmalarının mucize olduğunu kaydetti. 

Binlerce geçmiş olsun mesajı aldığını söyleyen fenomen Tülay Yerlikaya, yaşadığı anları şöyle anlattı:

“Köyden Kayseri’ye dönerken, büyük kaza geçirdik. Hala gözümün önünden gitmiyor. Hastanede koşuşturmaca var, çocuklarım nerede diye bağırıyorum, baktım durumları iyi, bilinçleri yerinde, rahatladım. O an saniyeler geçmedi, annemin ağıt sesini koridordan duydum, bizi göremedi kurban olduklarım diye hepimizi arıyor. Özet geçtim ama çok çok kötüydü. Sonra hep beraber Kayseri’ye sevk edildik, o arabadan bu şekil çıkmamız bir mucize.”

Kayserili fenomenden ilk açıklama geldi

Kazada yaralananlar arasında en kötüsü kendisinin olduğunu sonradan anlayan Yerlikaya, “Bir baktık ki en kötüsü benmişim, o an kendimi bilemedim, Tuana’nın beli çatlamış, korse taktılar, 3 hafta dinlenecek, Eleysa’nın alnı yarıldı, uzman cerrah alnını çok güzel dikti. Benim bacağım ve kolum ezilmiş, sırtımda kırık varmış, kolumu ve bacağımı alçıya aldılar, sırtıma korse verdiler, yarın beyin cerrah kontrol edecek. Erkan’a maşallah hiçbir şey olmadı, Erkan’ın halasının da kaburgası kırılmış, şükür hepimiz iyiyiz, evdeyiz, Allah razı olsun, dualarla daha iyi olacağız” diye konuştu.