Kayserili Fenomenden Yeni Açıklama Geldi!

Kayserili fenomen Tülayerkan (Tülay Yerlikaya) ailesi ile birlikte Özvatan'da kaza geçirmişti. Takipçileri ünlü fenomenin ve ailesinin sağlık durumunu merak ediyor. Tülayerkan'dan yeni açıklama geldi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Kayserili Fenomenden Yeni Açıklama Geldi!

Ünlü fenomen ve ailesi Kayseri’de geçirdiği trafik kazası geçirdi. Tülay Yerlikaya’nın sırtında kırık, bacağında ve kolunda ezikler bulunurken, kızı Tuana’nın beli çatlamış, diğer kızı Eleysa’nın alnı yarılmış, oğlu Uhud’un burnu ezilmiş ve kırılmış eşi Erkan Yeşilyurt’a ise bir şey olmamıştı.

Yerlikaya ailesi, geçirdiği kazanın ardından gerekli operasyonlar yapılarak doktorlar tarafından evde dinlenmeye alındılar. Ünlü fenomen Tülay Yerlikaya’nın sağlık durumu yakınları tarafından sık sık paylaşım yaparak takipçilerine duyuruldu. Günler sonra açıklama yapan Yerlikaya, ‘O kazadan sağ çıkmamız bir mucize’ diyerek kaza sürecini anlatmıştı.

Yeni açıklama geldi!

Yerlikaya günler sonra tekrar bir açıklama yaptı. Yerlikaya hastaneye kontrole gittiğinde yaşadığı kaza sürecini tekrar hatırladığı belirterek, ‘Günlerce gelen mesajlar ve dualar için teşekkür ederim. Günler sonra kontrol için çıktım. Tekerlekli sandalyede oturmam yasak, ama nasıl gideceğim nasıl geleceğim bilmiyorum. Kayseri Şehir Hastanesi’nde çok sıra var. Artık özel hastanede tedavime devam edeceğim. Uhud’un tamponları çıkacak. Kaç gündür nefes alamıyordu, ağzından nefes aldı. Biz ne yaşadık bilmiyorum. Böyle anlattığıma bakmayın gerçekten çok zor. Ama buna şükür. O arabadan bu şekilde çıkmamız bir mucize. Size haber vermek istedim. Çok doluyum. Anlatıp rahatlamak istiyorum ama şu an da buna gücüm ve takatim yok. Belimde korse ile geziyorum. Hepimiz ciddi bir travma yaşadık nasıl atlatırız bilmiyorum’ dedi.

Kayserili Fenomenden Yeni Açıklama Geldi!