Kayserili fotoğrafçı isyanını duvar yazısı ile paylaştı!

Kayseri'de bir fotoğrafçı, son zamanlarda yaşadığı ücret tartışmalarından bunalıp duvarına yazdığı yazıyla isyanını ifade etti. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Kayserili fotoğrafçı isyanını duvar yazısı ile paylaştı!

Kayseri'de bir fotoğrafçı, son zamanlarda yaşadığı ücret tartışmalarından bunalarak isyanını duvar yazısı ile dile getirdi.

Kayseri’de bulunan bir fotoğrafçının duvarına astığı yazı sosyal medyada viral olmaya başladı. Yazıda düğün hazırlıklarına devam eden sürelerin kalıcılık açısından değerlendirilmesi sitemli bir dille ifade ediliyor. Gelinliğe 25.000 TL, kuaföre 5.000 TL, düğün salonuna 100.000 TL gibi yüksek meblağlar ödenirken, ömür boyu hatıra olarak kalacak bir fotoğraf albümüne 4.000 TL vermenin sitemi yazıda gözler önüne seriliyor.

Kayserili fotoğrafçı isyanını duvar yazısı ile paylaştı!

Fotoğrafçı duvar yazısında, düğün fotoğraflarına ve albümlere yapılan yatırımın bir ömür boyu sürecek bir hatıra olarak değerli olduğunu hatırlatıyor. Düğün hazırlıkları sırasında pek çok çiftin ciddi harcamalar yaptığı biliniyor. Fotoğrafçı bu harcamalar arasında en kalıcı olanın fotoğraf albümünün fiyatında yaşanan pazarlık için sitem de bulunuyor. Sitemini duvar yazısında ifade eden fotoğrafçı, her şeye bu kadar masraf yapılırken, fotoğraf albümü için 4 bin TL verilememesine isyan ediyor.