Kayserili futbolcu Amedspor'dan ayrıldı!

Futbola Kayserispor'da başlayan Taner Gümüş, Amedspor'dan Menemen FK'ya transfer oldu. 23 yaşındaki sol kanat oyuncusu ile 2 yıllık anlaşma sağlandı. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de.

Kayserili futbolcu Amedspor'dan ayrıldı!

Futbola Kayserispor'da başlayan Taner Gümüş, Amedspor’dan ayrılarak Menemen FK ile anlaştı.

İki yıllık imza attı

TFF 2. Lig ekiplerinden Menemen FK, dış transferde atağa geçerek 23 yaşındaki sol kanat oyuncusu Taner Gümüş ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Menemen FK’dan yapılan açıklamada, "Taner Gümüş'e ailemize hoş geldin diyor, şanlı armamız altında başarılar diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

Kayserili futbolcu Amedspor'dan ayrıldı!

Futbola Kayserispor'da başladı

Kayserispor'da profesyonel futbol hayatına başlayan Taner Gümüş, sırasıyla Çengelköy, Isparta 32 ve Şanlıurfaspor kulüplerinde de forma giydi. Geçtiğimiz sezon 33 maçta 5 gol atan genç futbolcu, performansıyla dikkat çekti.

Kayserili futbolcu Amedspor'dan ayrıldı!

Takımda başka ayrılıklar da var

Menemen FK’da Taner Gümüş'ün transferi dışında, takımdan ayrılan Özkan Yıldırım ve İsmail Erdoğan’ın Adana 01 FK ile sözleşme imzaladığı bildirildi.

2019 yılında profesyonel olmuştu

Kayserispor'da U19 takımında forma giyen 19 yaşındaki Taner Gümüş, 2019 yılında profesyonel olmuştu. Gümüş, 2013 yılında Kayseri Demirspor alt yapısında futbola başlamış, ardından Kayseri Erciyesspor, 2017 yılından beri de Kayserispor'da ter dökmüştü. Teknik heyetin raporu doğrultusunda Gümüş, profesyonel olarak 2024 yılına kadar sözleşme imzalamıştı.