Kayserili Gençlerin Sokak Ortasında Tehlikeli Oyunu!

Kayseri'nin Talas ilçesine bağlı Mevlana Mahallesi, Elçibey Caddesi'nde bir grup genç, sokak ortasında oynadıkları oyunla çevredekileri tedirgin etti.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayserili Gençlerin Sokak Ortasında Tehlikeli Oyunu!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri'nin Talas ilçesine bağlı Mevlana Mahallesi, Elçibey Caddesi'nde bir grup genç, sokak ortasında oynadıkları oyunla çevredekileri endişelendirdi. Olay, caddenin sakin olduğu bir saatte meydana geldi.

Kayserili Gençlerin Sokak Ortasında Tehlikeli Oyunu!

Gece Geç Saatlerde Oynanan Tehlikeli Oyun

Gece geç saatlerde, Elçibey Caddesi'nde toplanan bir grup genç, cadde üzerinde 'uzun eşek' adını verdikleri geleneksel oyunu oynamaya başladı. Bu oyunda, gençler, caddenin ortasında uzun bir sıra oluşturup, yüksek sesle kahkahalar atarak eğlendi. Ancak bu durum, çevredekilerin dikkatini çekti ve endişe uyandırdı.

Aldırış Etmediler

Oyun sırasında caddeden geçen araçlar, gençlerin yolun ortasında olmaları nedeniyle yavaşlamak zorunda kaldı. Bazı sürücüler, gençlere korna çalarak uyarıda bulundu. Ancak gençler, uyarılara aldırış etmeden oyunlarına devam etti. 

Olay anı, bir cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Bir süre yol ortasında oyun oynayan gençler daha sonra Talas’ta bulunan Gençlik Merkezi’ne doğru yöneldiler.