Kayserili ismin Ali Koç için söyledikleri yeniden gündem oldu!

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin ardından Kayseri'nin emekli müftüsü Mehmet Göktaş'ın Ali Koç için attığı tweet yeniden gündem oldu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Kayserili ismin Ali Koç için söyledikleri yeniden gündem oldu!

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin ardından Kayseri’nin emekli Müftüsü Mehmet Göktaş’ın Ali Koç için söyledikleri yeniden gündem oldu.

Trendyol Süper Lig'in 6. hafta mücadelesinde Galatasaray deplasmanda karşılaştığı Fenerbahçe’yi 3-1 skorla galip etti. Ligde uzun süredir mağlubiyet yaşayan Fenerbahçe, bir yenilgiyi daha hanesine yazdı. Sosyal medyada yenilgi tartışmaları sürerken, ‘Her şey bu fotoğrafla başladı’ açıklamaları ile Kayseri’nin emekli müftüsü olan Mehmet Göktaş’ın 2018 yılında attığı tweet gündeme geldi. Göktaş, tweetinde Ali Koç’un Ramazan ayında su içtiği bir fotoğrafı paylaşarak, ‘Futbolla, takımlarla ilgilenmem. Fakat Türkiye’de bütün Müslümanlara meydan okurcasına Ramazan’da kürsüde su içen bu adamın takımının her mağlubiyetinde büyük bir sevinç duyacağımı şimdiden bildiriyorum’ ifadelerinde bulunmuştu.

 

Tweeet’in altına destek yorumları gelirken, en çok paylaşılan yorum da ‘Fenerbahçe o günden beri belini doğrultamadı’ oldu.