Kayserili Küçük Çocuktan Yeni Bir Devlet Bahçeli Taklidi

Kayseri'de, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli taklidi yaparak fenomen haline gelen küçük çocuk, yeni yaptığı taklit ile büyük beğeni topladı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayserili Küçük Çocuktan Yeni Bir Devlet Bahçeli Taklidi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri'de küçük bir çocuk, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin taklidini yaparak sosyal medyada fenomen haline geldi. Yapılan taklitlerle dikkat çeken çocuklar, son yaptığı performansla büyük beğeni topladı.

Farklı bir söz ile gündeme gelmişti

Kayseri'de yaşayan küçük çocuk, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin üslubunu ve jestlerini başarıyla taklit ederek sosyal medyada popüler hale geldi.  Daha önce sokak röportajı sırasında taklit yapan küçük çocuk Bahçeli’nin ünlü; ‘Hans, Sam, Tony, Johnny, Merkel, Frank, alayı birden Recep Tayyip Erdoğan'ı silkmeye çalışsalar, başaramazlar’ sözünü büyük bir ustalıkla taklit etmişti. 

Yeni taklidi büyük beğeni aldı

Bahçeli’nin hafızalara kazınan farklı bir sözünü jest ve mimikleriyle taklit etti. Kazancılar Çarşısı’nda yaptığı taklitle etrafta bulunan vatandaşlarında sempatisini kazandı.

Bahçeli'nin kendine has üslubuyla söylediği; ‘Fatih’te gördüğüm bir levhada Türkiye haritasının üzerinde yıka bunu diyor. Esnaflar da duysun ne kadar Omo varsa Tursil varsa ne kadar Persil varsa alayını alacağım, Haliç’e dökeceğim...’ sözünü küçük çocuk kendine has bir şekilde taklit etti.