Kayserili O Firma Almanya'daki Fuara Damga Vurdu!

Teknoloji haber kanalı ShiftDelete yayıncısı Hakkı Alkan'ın Almanya'da gerçekleştirilen Berlin IFA 2024 fuarında Kayserili o firmayla ilgili çektiği video gündem oldu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de…

Kayserili O Firma Almanya'daki Fuara Damga Vurdu!

ShifDelete YouTube kanalında yayımlanan videoda Kayserili Kumtel firmasından övgüyle bahsedildi. Berlin’de gerçekleştirilen IFA 2024 fuarına dünyanın önden gelen teknoloji firmalarıyla beraber Kayseri’de üretim faaliyetlerini gerçekleştiren Kumtel’de katıldı.

Kumtel Almanya’ya neler götürdü?

Kumtel’in Almayan ’da gerçekleştirilen fuara çok sayıda ankastre ürün çeşidinin yanı sıra elektronik alet getirdiğini vurgulayan Alkan, Kumtel yetkililerinden aldığı bilgiye göre ankastre mutfak ürünlerinde Kumtel’in yüzde 25 pazar payı olduğunun altını çizdi. 

Ürün Çeşitliği Çok Fazla!

Ütü, kahve makinesi, süpürge, dikey ve yatay ısıtıcıları, şarj kablosu gibi ürünler başta olmak üzere çok sayıda ürünün üretimini gerçekleştiren Kayserili firma Kumtel hakkında bilgiler veren Alkan’a açıklamada bulunan Kumtel Genel Müdürü Davut Taşer 1972’den itibaren ısıtıcı ve pişirici ürünü ürettiklerini, iklimlendirme ve pişirici özellikli ürünlerden yılda 7.5 Milyondan fazla satış gerçekleştirdiklerini bu rakamın yüzde 50”sin 110 dan fazla ülkeye ihraç edildiğini ifade etti.

Kayserili O Firma Almanya'daki Fuara Damga Vurdu!

Kumtel, Kumbaralı Telefon…

Kumtel isminin Kumbaralı Telefon demek olduğunu ifade eden Genel Müdür Taşer ‘Kumtel isim olarak kumbaralı telefondan gelmektedir.  Kumtel üretim hayatına telefon üretimi ile başladı.’ İfadelerini kullandı. 

Senede 2 Milyon Isıtıcı Üretiliyor!

Senelik 2 milyon ısıtıcı üretimi gerçekleştirdiklerini ifade eden Genel Müdür Taşer, Kayseri’de 3 binden fazla çalışanları olduklarını ifade etti ve Dünya’daki ve Türkiye’deki tüm gelişmeleri yakından takip ettiklerini vurguladı. 

ShifDelete.Net YouTube kanalında yayımlanan videoya buradan ulaşabilirsiniz.