Kayserili O Firma da Konkordato İlan Etti

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren Afra Profil Yapı Elemanları, yaşadığı mali zorluklar nedeniyle konkordato sürecine girdiğini açıkladı. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Kayserili O Firma da Konkordato İlan Etti

Son dönemde ekonomik sıkıntılarla başa çıkamayan şirketlerin konkordato başvurusunda bulunma oranı artarken, Afra Profil de bu firmalar arasına katıldı.

Alacaklılara Çağrı

Yayımlanan resmi açıklamada, alacaklıların konkordato süreciyle ilgili bilgilendirildiği ifade edildi. Toplantıya katılamayan alacaklılar, İcra ve İflas Kanunu’nun 302. maddesi uyarınca, toplantıdan sonra yedi gün içinde Uğurevler Mahallesi’ndeki Komiserlik adresine şahsen başvurarak oy kullanabilecekler. Katılmayan ve belirlenen süre içinde oy kullanmayan alacaklılar ise teklifi reddetmiş sayılacak. Ayrıca alacaklıların, toplantı öncesindeki yedi günlük süre içinde Komiserlik bünyesindeki belgeleri Mimar Sinan OSB’deki ofisten inceleyebileceği belirtildi.

Toplantı Bilgileri

Konkordato sürecine ilişkin toplantı, 5 Ekim 2024 tarihinde Mimar Sinan OSB 19. Cadde’deki adreste 14:30 ile 15:30 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Belgelerin inceleme tarihleri ise 26 Eylül 2024’ten başlayarak 4 Ekim 2024’e kadar her gün 11:00 ile 16:00 saatleri arasında yapılabilecek.