Kayserili Özel Çocuklar Cumhuriyet Balosu düzenledi!

Kayseri'de özel çocukların manevi annesi olarak bilinen Alev Çağlıkantar, yine çocukların yüzünü güldürdü. Yöresel müzikler ve Valsın yer aldığı Cumhuriyet Balosundan çocukların eğlendiği anlar geride kaldı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayserili Özel Çocuklar Cumhuriyet Balosu düzenledi!

Kayseri’de özel çocukların manevi annesi olarak bilinen Alev Çağlıkantar, yine çocukların yüzünü güldürdü. Çağlıkantar Cumhuriyet’in 101. Yılı sebebiyle özel öğrencilerle birlikte Cumhuriyet Balosu düzenledi.

Kayseri Özel Çocuklar eğitmeni Alev Çağlıkantar yine bir ilke imza attı. Cumhuriyetimizin 101. Yılı sebebiyle özel çocuklarla birlikte hazırlanan Cumhuriyet balosu renkli anlara sahne oldu. Özel çocukların her alanda yeteneklerini sergileyebildikleri bu programla bir kez daha gösterildi. Programda özel çocuklarla birlikte vals dansı yapılırken, diğer yandan yöresel oyunlarla da doyasıya bir eğlence alanı oluştu. Ritim Kayseri ekibi de bu muhteşem baloda, özel çocukların eğlencesine eşlik etti. 

Kayserili Özel Çocuklar Cumhuriyet Balosu düzenledi!

Çağlıkantar, ‘Özel öğrencilerimize dokunabilmek, onlarla eğlenebilmek çok kıymetli. Onların yüzündeki ufak bir tebessüm bile benim için yeterli’ ifadesinde bulundu.